Cupra har to nye elbiler på vej – se rækkevidde og specifikationer

Cupra er på vej med to nye elbiler, der skal vise, at de mener det med elbiler seriøst. Læs om rækkevidde og andet om Cupra Tavascan og UrbanRebel.

Cupra har to nye elbiler på vej  – se rækkevidde og specifikationer

Elbilen Born får snart følgeskab fra to nye Cupra-elbiler. Tavascan og UrbalRebel er to nye elbiler, der er på vej fra Cupra. Læs her om rækkevidde, ydeevne og andre specifikationer på de to Cupra-modeller.

Se også: Test af elbiler

Cupra Tavascan

Tavascan bliver den næste elbil fra Cupra. Tavascan er en fuldelektrisk SUV, der byder på et klassisk aggressivt Cupra-design og sportslige køreegenskaber. På samme tid skal den være en praktisk og rummelig elbil til familien.

Cupra Tavascan får med et batteri på 77 kWh batteri rækkevidde på op til 550 kilometer. Den er bygget på Volkswagen elbilplatform, MEB, der også anvendes til Volkswagen ID.4 og ID.5.

Tavascan vil være tilgængelig i to versioner med henholdsvis 210 kW (286 hk) og 250 kW (340 hk). Den mest kraftfulde udgave inkluderer dual-motor firehjulstræk.

Cupra Tavascan kommer i 2024. Der er ingen pris endnu.

Se også: Mobilsidens elbiler Bedst i Test

Cupra UrbanRebel

UrbanRebel er en lille elektrisk bybil, der også er bygget på Volkswagens MEB-platform. Også denne byder på et efterhånden velkendt sportsligt look.

Cupra har ikke løftet meget af sløret endnu, heller ikke når det gælder batteriet. De fortæller dog, at UrbanRebel vil have en forventet rækkevidde på op til 440 kilometer.

Den bliver også en hidsig lille elbil. Den forhjulstrukne elbil kommer med en 166 kW elektrisk motor (226 hestekræfter), og når 0-100 km/t på 6,9 sekunder.

Cupra UrbanRebel forventes klar i 2025.

Se også: Find din elbilforsikring hos If