De 5 bedste elbiler der kan leases for 5.000 kroner

Der er skarpe tilbud på markedet til dig der vil privatlease elbil. Se de 5 bedste elbiler der kan privatleases for cirka 5.000 kr. per måned.

De 5 bedste elbiler der kan leases for 5.000 kroner

Privatleasing af elbil kan hurtigt vise sig at være meget smartere end at købe elbil. Ved at privatlease din elbil, slipper du nemlig for alle faldgruberne og risici der er forbundet med køb af elbil.

Samtidig er der også nogle ting man skal være opmærksom på ved leasing af elbil. Læs mere om det nederst i denne artikel.

Se også: Test og anmeldelse af elbiler

Udvalget af elbiler i Danmark er hurtigt voksende og priserne er faldende. Der er gode tilbud køb af elbiler og der er gode leasingtilbud. Spørgsmålet er blot, hvilke elbiler der er bedst til prisen, når det gælder leasing.

På mobilsiden tester vi løbende elbiler. De bliver testet i en hel uge, hvor de grundigt bliver gennemgået med lys og lygte, kører mange kilometer og hvor de fuldt ud erstatter vores egne privatbiler.

Det hele ender ud i en stor og grundig test af hver elbil, hvor vi bedømmer dem efter 10 kvalitetsparametre. Samtidig overvåger vi dagligt leasingpriser og tilbud på markedet.

På den måde kan vi vise jer de elbiler, der klarer bedst i test og som kan privatleases for cirka 5.000 kroner per måned.

Se også: Sammenlign aktuelle leasingtilbud på alle elbiler

De bedste leasingtilbud på elbiler til 5.000 Kroner 

Listen nedenfor er ikke en rangering. Formålet med listen er blot at kaste lys over de fem bedste elbiler, der – lige nu – kan privatleases for cirka 5.000 kroner per måned.

Privatleasing af Xpeng G9

Skarpt XPeng G9 leasingtilbud.

Xpeng G9 er en SUV i mellemklassen. En stor elbil til familien, der scorer 87 ud af 100 i vores
kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 479.900 kroner og kan privatleases fra 4.995 kroner.

I tilbuddet får man en Xpeng G9 Standard Range. Udbetaling er på 19.995 kroner og der er inkluderet 15.000 km.

Læs test af Xpeng G9.

Ved at privatlease Xpeng G9 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du
alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Xpeng G9

Privatleasing af Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-e
Ford Mustang Mach-e

Ford Mustang Mach-e er en SUV i mellemklassen. En flot og velkørende elbil, der scorer 79 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 399.976 kroner og kan privatleases fra 4.995 kroner.

I leasingtilbuddet får man modellen med stort batteri (600 km rækkevidde) og teknologipakken. Der er en udbetaling på 4.995 kroner og inkluderet 15.000 km per år.

Læs test af Ford Mustang Mach-e.

Ved at privatlease Ford Mustang Mach-e får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Ford Mustang Mach-e

Privatleasing af Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 er en SUV i mellemklassen. En praktisk familiebil, der scorer 82 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 334.995 kroner og kan privatleases fra 4.599 kroner.

I leasingtilbuddet får man modellen med ID.4 Style med 543 km rækkevidde. Der er en udbetaling på 15.000 kroner og inkluderet 10.000 km per år.

Læs test af Volkswagen ID.4.

Ved at privatlease Volkswagen ID.4 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af VW ID.4

Privatleasing af Kia EV6

Kia EV6

Kia EV6 er en crossover/SUV i mellemklassen. En både sporty og rummelig familie-elbil, der scorer 86 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 379.900 kroner og kan privatleases fra 4.595 kroner.

I leasingtilbuddet får man Long Range-modellen med 77 kWh batteri med 528 km rækkevidde. Der er en udbetaling på 19.995 kroner og inkluderet 10.000 km per år.

Læs test af Kia EV6.

Ved at privatlease Kia EV6 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Kia EV6

Privatleasing af Tesla Model 3

Tesla Model 3

Tesla Model 3 er en sedan i mellemklassen. Den nye Model 3 scorer 85 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse. Basisudgaven koster 340.090 kroner og kan privatleases fra 4.695 kroner.

I leasingtilbuddet får man basismodellen med 513 km rækkevidde. Der er en udbetaling på 15.000 kroner og inkluderet 15.000 km per år.

Læs test af Tesla Model 3 her.

Ved at privatlease Tesla Model 3 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Aktuelle tilbud på privatleasing af Tesla Model 3

Vær opmærksom på dette ved privatleasing

Den 5 ovenstående elbiler er nogle af de bedste leasingtilbud på markedet lige nu. Men derfor skal du ikke blot kaste dig ud i det, uden grundigt at overveje det først.

Her er nogle ting, som du bør gøre og tjekke inden du leaser. Først og fremmest bør du prøvekøre elbilen du overvejer. Du skal også huske at tjekke købsprisen på elbilen og sammenligne den med leasingprisen.

Dernæst skal du tjekke, at der i leasingtilbuddet er inkluderet et kilometertal, som passer til dit behov.

Se også: Se flere leasingpriser og tilbud på elbiler