Fiat Panda kommer som elbil i 2024

Fiat Panda kan blive omdøbt til Pandina, når den udkommer som ren elbil til næste år. Se og læs om den kommende lille bybil fra Fiat.

Fiat Panda kommer som elbil i 2024

Også Fiat øger deres fokus på elbiler, og vil i 2024 udvide sortimentet med en ny model. Til næste år bliver det Fiat Panda, der bliver forvandlet til en ren elbil.

Se også: Priser og leasingtilbud på de nyeste bybiler

En lille og billig elbil fra Fiat

Fiat har lige nu to helt elektriske biler i deres sortiment, nemlig Fiat 500e samt den helt nye Fiat 600, der snart forventes klar til salg. I løbet af næste år kommer en tredje elbilmodel, der bliver den ikoniske Panda. Det tyder dog på, at Panda’en kan blive omdømt til Pandina.

Fiat Panda, der først så dagens lys tilbage i 80’erne, er snart klar til en reintroduktion. Panda-modellen er kendt for dens lille størrelse og pris. Det forventes derfor, at Panda’en som elbil kan blive en af de absolut billigste elbiler på markedet.

Se også: Disse elbiler er bedst i test

Op til 200 kilometer rækkevidde

Den komme lille crossover fra Fiat skulle blive fire meter lang og et design, der minder om Fiat Centoventi-konceptet. Modellen spiller en nøglerolle i den Torino-baserede producents strategi om at fastholde sin position på det globale marked for små bybiler.

Målet med Pandina er at tilbyde en lille, billig og effektiv elbil. Pandina vil blive solgt på alle kontinenter med talrige muligheder for personalisering til specifikke markeder. Den forventes at blive meget populær i Europa, primært på grund af den lave pris.

Der er ikke mange specifikationer på Pandina endnu, men den skulle få en rækkevidde på cirka 200 kilometer.

Fiat Concept Centoventi

Se også: Alle de billigste elbiler i Danmark

Fiat Pandina får pris under 200.000 kroner

Den lille nye elektriske Fiat forventes klar i løbet af 2024. Den vil få en pris fra cirka 20.000 euro. Hvad den vi koste herhjemme i Danmark er usikkert, men prisen på Fiat Pandina forventes at være et godt stykke under 200.000 kroner.

Den vil være en konkurrent til blandt andet den kommende Renault Twingo-elbil.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2024