Fisker Ocean: Det bliver lettere at få fingrene i den

Venter du på en Fisker Ocean eller overvejer du at bestille den, er der godt nyt. Fisker skruer nu gevaldigt op for produktionen af den.

Fisker Ocean: Det bliver lettere at få fingrene i den

Det er stadig ikke let at få fingrene i en af de mest hypede elbiler i 2023, hvor mange kunderne med forudbestillinger stadig venter. Men der er lys for enden af tunnelen, lyder det fra Fisker.

Se også: Alle elbiler fra Fisker

Fisker skruer op for produktionen af Ocean

Fisker Ocean er en af årets mest hypede elbiler og den tredjemest populære elbil på mobilsidens elbilmatch lige nu. Interessen for Ocean er enorm. Dog er det ikke mange Ocean man ser rulle rundt på vejene endnu.

Der er nemlig stadig mange købere af Ocean, der venter på at få leveret deres bil. Derfor ser det heller ikke opløftende ud, for dem der gerne vil bestille en Fisker Ocean. Indtil videre er der blevet samlet 5.000 styk Ocean siden produktionen startede (angiveligt) i november 2022.

Men der er godt nyt fra Fisker. I en pressemeddelelse fortæller den nye elbilproducent, at der nu skal skrues op for produktionen, og dermed for leveringerne.

I løbet af tre uger har Fisker rullet næsten 2.000 Ocean ud fra samlebåndet på Magna Steyr-fabrikken i Østrig. Det er en stigning i forhold til de 3.123 køretøjer, der blev samlet i begyndelsen af september. Fisker vil optrappe leveringer til kunderne til 300 biler om dagen ved udgangen af året.

Se også: Priser, specifikationer og varianter af Fisker Ocean

Billigste Fisker Ocean Sport angiveligt på trapperne

Lige nu er det stadig den dyreste variant af Fisker Ocean, Fisker Ocean One (der svarer til Extreme), der leveres til kunderne.

Prisen på denne variant starter ved lidt over 600.000 kroner, men basismodellen koster næsten halvdelen. Der er naturligvis stor interesse for basismodellen Ocean Sport, der koster fra 329.280 kroner, der er en noget mere overkommelig pris.

Til dem der er mest interesserede i Fisker Ocean Sport, er der lidt godt nyt. Fisker forventer at modtage godkendelse til at sælge både Ocean Ultra og Ocean Sport i oktober. Derefter forventes leverancerne at begynde i efteråret 2023.

Se også: Opladning med ladeboks – sådan gør du