Her er fremtidens elbiler – se konceptbilerne

Hvordan kommer elbiler til at se ud i fremtiden? Vi et kig på nogle af de mest lovende koncept-elbiler - nogle tættere på at være en realitet end andre.

Her er fremtidens elbiler – se konceptbilerne

Det vælter ud med nye elbilmodeller fra både veletablerede og nye bilproducenter, der vil have en bid af den hurtigt udviklende lukrative branche. Men hvordan forventer bilproducenterne, at elbilerne vil se ud i fremtiden? Her tager vi et kig på nogle af de nyeste koncepter – nogle er lige på trapperne, mens andre ligger længere ude i fremtiden.

10 spændende elektriske konceptbiler

Hvorfor overhovedet kigge på konceptbiler? Det er der flere gode grunde til. Konceptbilerne er interessante, fordi de viser hvor bilbranchen er på vej hen. Også selvom koncepterne virker lidt for urealitiske og fremtidsagtige, kan det fortælle om et nye designsprog fra bilmærker.

Derudover er der en udviklende tendens til, at bilproducenternes koncepter er mere realitiske end tidligere. Vi ser i større og større grad, at de færdigudviklede biler ligner deres koncepter. Eksempler på dette er Volvos Concept 40.2, der blev til Polestar 2, Hyundai Precept, der blev til Ioniq 6, BMW iNext, der blev til iX og Nissan Ariya Concept, der blev til Ariya – og mange flere.

Nedenfor er ti spændende konceptbiler. Nogle er ikke langt fra at blive en realitet, såsom Audi A6 Avant e-tron, Polestar Precept og Kia EV9. Andre konceptbiler på listen er noget mere fremtidsagtige.

Se også: Seneste nyt om elbiler

Audi A6 Avant e-tron

Læs også: A6 Avant e-tron er en elektrisk stationcar fra Audi

Polestar Precept

Læs også: Polestar 5 er en elektrisk luksussedan – kommer 2024

Peugeot Inception

Afeela Prototype

Læs også: Sony og Honda afslører deres elbilmærke: Afeela

Mercedes-Benz EQXX

Læs også: Mercedes EQXX lanceret – rækkevidde på 1.000 km

Suzuki eVX

Kia EV9

Læs også: Kia EV9 – alt om den store elektriske SUV

Cadillac InnerSpace

Tesla Cybertruck

Læs også: Teslas Cybertruck med nye funktioner – salgsstart i 2023

Tesla Roadster

Volkswagen ID.Life

Se også: Se bedste forsikring til elbiler