Teslas Cybertruck med nye funktioner – salgsstart i 2023

Alle deltagere ved Tesla Cyber Rodeo fik muligheden for at se nærmere på den seneste prototype af Cybertruck. Salget starter i 2023.

Tesla afholdte forleden et event med titlen Cyber Rodeo ved den nye Giga-fabrik i Texas, USA. Her kunne man blandt andet se den nyeste version af Cybertruck med nye ændringer og forbedringer i forhold til sidste gang, vi så den.

Udvendigt er der ikke meget, der har ændret sig, men den Cybertruck, deltagerne kunne se ved eventet, kan blandt andet rulle den bageste rude ned elektrisk.

Design og materialer har stadig lang vej

Der er ifølge deltagerne stadig en opdeling mellem passagerdelen og ladet, der ikke kan flyttes på, så man kan ikke bare forflytte sig mellem bilen og bagenden. Det er der på nuværende tidspunkt ikke nogen pickup, der giver mulighed for, men der er visse, hvor man kan rulle bagruden ned.

Deltagerne ved eventet fik også et kig på interiøret, der ikke ser ud til at være helt klar til produktion, med rattet fra Model X og Model S og en manglende airbag. Visse deltagere bemærkede desuden, at kvaliteten af interiøret ikke så ud til at være tilstrækkeligt høj. Det tyder på, at der er en del, der stadig ikke er det endelige design og måske bare er med for at give et helhedsbillede.

Sidekameraerne ser også ud til at være placeret et andet sted på denne prototype. De sidder i plastbeklædningen omkring forhjulene, og det lader til at være den endelige placering. De vil formentlig beholde den placering, når det bliver tid til produktion. Der er også mere at gøre ved panel og forskellige mellemrum, men det skal nok blive bedre, inden produktionen går i gang.

Se også: Hvor langt er selvkørende biler i dag?

Cybretruck klar til salg i 2023

Teslas Cybertruck skal bygges på den nye fabrik i Texas og det forventes, at produktionen får i gang i begyndelsen af 2023. Bilen blev første gang præsenteret i 2019 i konceptform, og det var oprindeligt meningen, at den skulle ud på markedet fra slutningen af 2021.

Det blev senere udsat ti slutningen af 2022, men nu lader det altså først til at blive i 2023.

Da Elon Musk talte om Cybertrucken ved Cyber Rodeo, bekræftede han produktionsstarten i 2023, hvilket formentlig betyder, at den også kommer ud til køberne ved den tid.

” Vi kan ikke vente med at bygge den her. Undskyld forsinkelsen. Men I får den her til næste år, og det bliver virkelig godt,” lød det fra Musk.

Du kan se video fra Tesla Cyber Rodeo lanceringen øverst i artiklen.

Se også: Test af elbiler