Hyundai Inster: Hyundais mindste elbil kommer i 2025

Inster bliver den mindste og billigste elbil fra Hyundai. Hyundai Inster har plads til fire og en rækkevidde på op til 355 km og kommer til næste år.

Hyundai Inster: Hyundais mindste elbil kommer i 2025

Hyundai har ud af det blå løftet lidt af sløret for en kommende lille og billig elektrisk bybil, der præsenteres snart og kommer til Danmark allerede i 2025. Se de første billeder og specifikationer på Hyundai Inster her.

Se også: Alle elbilproducenter og deres elbiler i Danmark

Hyundai Inster: Elektrisk bybil til lavpris

Inster bliver den mindste og den billigste elbil fra Hyundai og den lanceres meget snart. Inster er en lille SUV og bybil, der skal kunne konkurrere mod de snarligt kommende billige elbiler fra kinesiske konkurrenter.

Hyundai har endnu ikke afsløret mange detaljer og specifikationer om Inster, men de lover dog en rækkevidde på op til 355 km. Hyundai skriver om Inster, at den er en kompakt elbil af typen SUV med plads til fire personer. Det bliver altså uden tvivl den mindste elbil fra Hyundai.

Se også: Alle elbiler i Danmark fra Hyundai

Kommer til Danmark allerede til næste år

Den kommer til Danmark overraskende hurtigt. Hyundai skriver i en pressemeddelelse, at den lille Inster kommer til Danmark allerede i første kvartal af 2025. Vi forventer, at det vil være muligt at forudbestille den umiddelbart efter præsentationen.

Hyundai Inster præsenteres den 27. juni.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Pris på Hyundai Inster

Hyundai har endnu ikke meldt en forventet pris på Inster ud endnu. Vi forventer en pris under 200.000 kr., og måske nok tættere på 175.000 kr.

Se også: Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Billeder af Hyundai Inster

Hyundai Inster er en ekstremt vigtig elbil

Den kommende Inster er en meget vigtig elbil for Hyundai, hvis de formår at prissætte den, så den kan konkurrere mod modeller fra kinesiske konkurrenter. Hyundai har dog den fordel, at de ikke vil blive ramt af højere importtold, som forventes indført på kinesisk producerede elbiler meget snart. Vi forventer, at Inster vil blive samlet på Hyundai-fabrikken i Tjekkiet.

En producent som Volkswagen er også på vej med en billig elbil, men her går det knap så hurtigt som hos Hyundai. Volkswagen forventer først at kunne være klar med den lille ID.1 i 2027.

Vi anbefaler:
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den
De billigste elbiler i Danmark
Ladeløsning med serviceaftale