MG fremviser snart kraftfuld MG4 og to andre nye elbiler

I juli måned vil MG fremvise tre nye elbiler, heriblandt en prototype, en sporty variant af en nuværende og den kommende Cyberster.

MG fremviser snart kraftfuld MG4 og to andre nye elbiler

Når Goodwood Festival of Speed afvikles i juli måned, vil MG være til stede med spændende elbilnyheder. Den mest interessante ser ud til at være MG EX4, der angiveligt er en kommende model.

Se også: Se alle små elektriske bybiler

En stærkere MG4, Cyberster og EX4

MG vil først og fremmest vise den flotte elekteisk cabriolet og sportsvogn, Cyberster, frem på festivalen. MG har tidligere aflsløret nogle af specifikationerne på Cyberster, men dette skulle blive dens globale debut.

Cyberster er en højtydende elektrisk sportsvogn med to sæder med elektrisk kaleche og op til 536 hestekræfter (400 kW). MG mangler at fortælle om rækkevidde, opladning og andre specifikationer om Cyberster.

Derudover skulle MG have en “dramatisk britisk designet og bygget” elbil, som vi intet kender til endnu. Der går dog rygter om, at denne model vil hedde EX4 og vil være en kommende model. Det bliver spændende at se hvad denne elbil byder på.

MG4 Electric

 

MG4 X-Power får 429 hestekræfter

Den tredje og sidste elbil, som MG vil vise frem, er en “sportslig elbil”. Dette skulle være en sportslig og hurtigere variant af en nuværende model.

Det bedste bud på dette er en stærkere variant af MG4. MG4 er lige nu en af de billigste elbiler i Danmark i Nordic Edition. Men den er åbenbart på vej i en meget mere potent variant, der er blevet døbt MG4 X-Power.

Den lille MG4 X-Power får nærmest superbil-præstationer. Den får 429 hestekræfter og 600 Nm, og vil kunne præstere en 0-100 km/t tid på kun 3,8 sekunder. Den bliver altså ikke helt lige så hurtig som Volvo EX30, men hurtig nok!

Derudover skulle den voldsomme MG4 få hurtig 150 kW lynopladning med 10-80 procent på 35 minutter og en rækkevidde på omkring 385 kilometer.

Derudover skulle MG angiveligt også være på vej med en Long Range-variant af MG4 med et 77 kWh batteri. Denne skulle køre over 500 kilometer på en opladning.

Se også: Få den bedste elbilforsikring hos If