Nu kan budget-elbilen MG4 Electric bestilles

Den relativt billige og anmelderroste elbil MG4 Electric er nu klar til bestilling. Se hvad MG4 Electric koster og hvad du får for pengene.

Nu kan budget-elbilen MG4 Electric bestilles

MG4 Electric er en rummelig elektrisk hatchbag til en overkommelige pris. Herhjemme starter MG4 Electric ved 249.000 kroner, men denne variant kommer først lidt senere til Danmark. Her kan du læse om den MG4 Electric, der netop nu kan købes og leases.

Se også: Nyheder om elbiler

MG4 Electric i luksusudgave fra 284.999 kroner

Med en andenplads ved kåringen af Årets Bil 2022, topkarakter i Euro NCAPS sikkerheds- og crashtest samt flotte ord fra anmeldere ser MG4 Electric ud til at være en lovende elbil. Vi arbejder netop nu på vores test af MG4 Electric, som bestemt imponerer for hvor meget elbil den leverer til prisen. Vi har tidligere haft gode erfaringer med MGs MG5 Electric, der gik herfra med en flot testscore.

Senere hen kommer den endnu billigere MG4 Electric Nordic Edition med en pris fra 250.000 kroner, men i første omgang er det luksusudgaven MG4 Electric Luxury, der er klar til bestilling. Den billigere variant (der har kortere rækkevidde) kommer til foråret.

Se også: Danmarks bedste motorjournalister er tech-eksperter

Køb eller leasing af MG4 Electric

Man kan vælge at købe eller lease MG4 Electric Luxury. Køber du en MG4 Electric Luxury koster den fra 284.999 kroner.

Man kan også at vælge at lease den, hvilket vi anbefaler med elbiler. MG4 Electric kan leases fra en pris ned til 3.195 kroner per måned.

Så meget elbil får du i MG4 Electric Luxury

Luxury er den mest veludstyrede variant MG4-model. Den kommer med det store 64 kWh-batteri, der er med til at give den en rækkevidde på 435 kilometer (WLTP). Opladning sker med op til 135 kW, hvilket oplader den fra 10-80 procent på lovede 35 minutter.

Bagagerummet er på 363 liter. Med bagsæder foldet ned er der 1.177 liter. MGs infotainmentsystem vises på en 10,25 tommer skærm, hvor der understøttes både Apple CarPlay og Android Auto. Den har desuden MGs iSmart app med opkoblede funktioner.

Alle varianter kommer med MGs Pilot, der inkluderer en lang række sikkerhedsfunktioner, herunder blindvinkelsensor, adaptiv fartpilot, vejbaneassistent, hjælp til vejbaneskift, alarm ved døråbning og meget mere.

Som MGs andre elbiler har denne også 7 års garanti.

Se også: Hvad kan en elbilforsikring egentlig tilbyde?