Ny elbil fra Mazda kommer i 2025

Mazda, der lige nu kun har én elbilmodel på markedet, afslører endelig nyt om en ny elbil. Den nye Mazda-elbil forventes lanceret i 2025.

Ny elbil fra Mazda kommer i 2025

Der er endelig elbilnyt fra det japanske bilmærke Mazda, der afslører nyt om en kommende elbil.

Se også: Find bedste og billigste ladeboks til hjemmet

En helt elektrisk crossover fra Mazda

Mazda har enten sovet i timen eller bevidst afventet og holdt øje med markedet for de helt elektriske biler. Lige nu har Mazda nemlig kun en enkelt elbil på markedet, MX-30, der ikke ligefrem har imponerende specifikationer, sammenlignet med konkurrenter.

Mens konkurrenterne i dag tilbyder flere forskellige elbilmodeller, har Mazda taget det stille og roligt i overgangen til elbiler. Det tyder dog nu på, at der nu sker en udvikling hos det velkendte bilmærke.

Mazda skulle nemlig være på vej med en ny elbilmodel, nærmere betegnet en crossover. SUV’er og crossovere er de mest populære biltyper, så det giver mening for Mazda, at fokusere på denne biltype.

Se også: Sammenlign alle elbiler

Kommer først i 2025

Spørgsmålet er dog, hvornår denne nye Mazda-elbil kommer og om deres strategi er for forsigtig. Der sker nemlig en rasende udvikling blandt både nye elbilproducenter og elbiler – og er man ikke med i løbet nu, kan man meget let blive efterladt langt bagude.

Den næste elbil fra Mazda kommer nemlig først i 2025, hvilket i elbilverdenen er lang tid, at vente med at introducere en enkelt elbilmodel.

Der kommer et hav af nye spændende elbilmodeller næste år, men dem vil Mazda angiveligt ikke være blandt.

Kommende elbil skal måske erstatte Mazda CX-5.

Hvilke elbiler er på vej i 2024?

Vil du gerne vide hvilke elbiler, der kommer i 2024? Så skal du tage et kig på vores liste over de kommende elbiler, der lige nu giver et overblik over nye modeller i 2023, 2024 og 2025.

Se de kommende elbiler her