Ny Peugeot E-Traveller kører længere og har plads til 9

Ny 2024-udgave af Peugeots minibus har plads til 9 personer, op til 4.900 liter bagagerumsplads kører længere på en opladning. Se specifikationerne på den nye Peugeot E-Traveller.

Ny Peugeot E-Traveller kører længere og har plads til 9

Er jagten gået ind på en minibus med plads til flere personer og masser af bagage, er det værd at tage et kig på den helt nye 2024 Peugeot E-Traveller. Her er der siddepladser til 9 personer, mere bagageplads og et større batteri med længere rækkevidde.

Se også: Alle elbiler fra Peugeot

Nyt design til Peugeots elektriske minibus

Den nye Peugeot E-Traveller er mere komfortabel, sikrere og har mere plads. Et oplagt valg til den store familie eller dem, der har brug for at transportere flere personer ad gangen.

Peugeot E-Traveller i 2024-modellen har fået nyt design og ser nu mere stilren ud. Den er måske ikke lige så opsigtsvækkende som Volkswagens ID. Buzz, men til gengæld er der mere plads i den.

Man kan vælge E-Traveller i to størrelser, standard og lang, som er henholdvis 4,98 og 5,33 meter lange. Den har fået et nydesignet front, et nyt cockpit og en mere komfortabel og moderne kabine.

Dertil kan der vælges mellem forskellige konfigurationer af siddepladser og bagage. Med 9 personer ombord er der 1.500 liter bagagerum, med 5 personer er der 3.000 liter og med 2-3 personer er der op til 4.900 liter.

I den nye model er førerskærmen digital og der understøttes trådløst Apple Carplay og Android Auto.

Se også: Den bedste elbil til familien i enhver prisklasse

Specifikationer på 2024 Peugeot E-Traveller

Den nye E-Traveller byder på lidt længere rækkevidde, men kommer med to batteristørrelser. Basismodellen kommer med et 50 kWh batteri, som giver en rækkevidde på op til 224 kilometer.

Men de fleste vil nok vælge det store batteri på 75 kWh, som giver en rækkevidde på op til 350 kilometer.

Med 100 kW DC-opladning tager det ned til 38 minutter at lade fra 5-80 procent. Hjemmeopladning ved 11 kW tager cirka 5 timer for det lille batteri og 7,5 timer for det store.

Når det gælder ydeevnen oplyser Peugeot ingen specifikationer endnu. Vi forventer at den har samme motor med 136 hestekræfter, som den nuværende E-Traveller.

Læs mere om Peugeot E-Traveller

Pris på ny Peugeot E-Traveller

Der er heller ikke en pris på den nye Peugeot E-Traveller endnu. Den nuværende koster 515.990 kroner, og skal den nye være konkurrencedygtig skal prisen ned.

Se også: Billigste opladning med ladeboks