Nyt elbilmærke i Danmark: IM L6 med solid state kører over 800 km

Den første elbil fra LM i Danmark bliver sedanen L6, der klarer 0-100 km/t på under 3 sekunder og med solid state-batteri har rækkevidde på 800 km.

Nyt elbilmærke i Danmark: IM L6 med solid state kører over 800 km

IM L6 bliver den første model fra mærket herhjemme, der byder på solid state-batteri med over 800 kilometer rækkevidde, 0-100 km/t på under 3 sekunder og et fokus på  luksus og komfort.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

IM er et nyt luksus elbilmærke i Danmark

Til næste år skærpes konkurrencen yderligere på det europæiske bilmarked, når luksus-elbilerne fra IM kommer til. IM er ejet af SAIC Motor, Zhangiang Hi-Tech og Alibaba Group og er et premium bilmærke, der ifølge dem selv laver teknologisk avancerede, klasseledende og engagerende elbiler.

IM, der står for “Intelligent Mobility”, blev etableret i 2020, hvor de fremviste deres første elbil. I dag tilbyder de modellerne IM L7, IM LS7, IM LS6 og den nye IM L6, hvor de sidstnævnte kommer til Europa i 2025.

Nyheden kommer fra MG i Danmark, der lancerer IM brand’et i Europa i 2025, er det med ønsket om at blande sig i premium-segmentet med fokus på executive sedan’er og større CUV’er. Vi forventer derfor også, at mærket kommer i Danmark næste år.

Se også: Alle elektriske sedaner på de danske veje

Se også: Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2023, 2024 og 2025

IM L6 kan udstyres med solid state-batteri

Alle informationer om IM L6 er ikke afsløret endnu. Elbilen præsenteres den 26. februar på Geneve Motor Show, men vi har allerede nu nogle interessante informationer og billeder af bilen.

IM L6 er en elektrisk sedan, der sandsynligvis er en konkurrent til premium elbiler fra BMW, Mercedes, Audi, NIO og Tesla.

En af de mest interessante specifikationer er, at den angiveligt kan udstyres med et solid state-batteri, der giver den en rækkevidde på mere end 800 kilometer. Den kommer også i en udgave med lithium-ion-batteri med over 600 kilometer.

Derudover er der masser af power i IM L6, der skulle kunne accelerere fra 0-100 km/t på under 3 sekunder. Den vil dermed være en af de hurtigste elbiler i Danmark.

Den kraftigste udgave har to elektriske motorer, der yder hele 579 kW og har en tophastighed på 239 km/t. Denne variant kommer også med LiDAR-sensor.

Du kan læse mere om IM L6 her på mobilsiden, når den er lanceret den 26. februar.

Se også: Specifikationer, billeder og nyheder om IM L6

Vi anbefaler:
Elbiler i premium-klassen i Danmark
De bedste elbiler i Danmark lige nu
Guide til billigste ladeboks for elbiler