Peugeot fremviser syv nye elbiler

Peugeot har fremvist syv nye elbiler, heriblandt hatchbacks, sedanner og SUV'er i et helt nyt designsprog. Alle modeller lanceres inden 2030.

Peugeot fremviser syv nye elbiler

Det er ikke meget man har hørt til Peugeot, når det kommer til de fuldt elektriske biler – lige bortset fra nye Peugeot E-308 og E-308 SW, der kommer senere i år. Men den franske bilproducent satser nu stort på elbiler i kombination med et helt nyt designprog.

Se også: Test af elbiler

Peugeot på vej med elektriske SUV’er, sedanner og hatchbacks

Med den nye elektriske konceptbil Inception har bilproducenten Peugeot givet et bedre indtryk at deres kommende biler, end man egentlig skulle tro. Den vilde koncept-elbil er meget futuristisk og langt fra hvad Peugeot tidligere har lavet, men angiveligt viser den et designsprog, som vil blive benyttet i kommende elbiler.

Det er Peugeots mål, at de i 2030 udelukkende skal tilbyde elbiler. I jagten på dette mål skal der flere elektriske modeller på markedet, og syv af dem har bilproducenten nu fremvist.

De syv nye elbiler er efterfølgere til populære hatchbacks, sedanner og SUV’er fra den franske bilproducent, men desigmæssigt langt fra det man kender.

De første nye Peugoet-elbiler der kommer på markedet, er de føromtalte E-308 og E-308 SW. Disse to kommer på markedet i år og vil blive sat til salg i løbet af de næste par måneder. De vil blive efterfulgt af E-408, E-3008 og E-5008, og derefter vil der blive lanceret yderligere to modeller inden udgangen af 2025.

Peugeot e-408

Peugeot-elbil med op til 700 kilometer rækkevidde

Den første globale elektriske Peugeot bliver E-3008. Denne vil blive afsløret i anden halvdel af i år, den er baseret på STLA Medium-platformen, vil tilbyde op til 700 kilometer rækkevidde og er i kategorien C-SUV.

E-3008 vil blive efterfulgt af E-5008, som vil være baseret på den samme STLA Medium-platform og vil anvende de samme drivlinjer, men vil naturligvis være lidt større.

Peugeot lover et helt nyt design, et helt nyt interiør, der vil give mere plads og flere funktioner.

Med de nye elbiler introduceres en ny generation af i-COCKPIT. Hertil skulle de have forbedret den autonome kørsel gevaldigt.

Se også: Få vigtige informationer om elbilforsikring