Få automatisk parkering med din Renault-bil

EasyPark og Renault lancerer et nyt samarbejde, der sikrer helt automatisk parkering og selv afslutter parkering, når bilen forlader parkeringspladsen.

Få automatisk parkering med din Renault-bil

Renault-ejere kan fremover parkere uden P-automat eller smartphone og man slipper samtidig for at komme til at betale for meget, da parkometeret stopper, når GPS’en registrerer, at bilen forlader parkeringspladsen. Det skyldes et nyt samarbejde om automatisk betaling mellem EasyPark og Renault.

Styr parkering uden smartphone

Fremover vil EasyPark-appens funktioner være direkte integreret i infotainmentsystemet i Renaults nye bil Megane E-Tech Electric.

Samarbejdet mellem EasyPark og Renault betyder, at bilister kan downloade appen i bilens infotainmentsystem og dermed få flere nye funktioner og muligheder for at forbedre køreoplevelsen.

Renaults infotainmentsystem “OpenR Link” er baseret på Androids styresystem Android Automotive. Ved at downloade EasyPark-appen i bilen kan bilisten administrere parkering direkte via bilens display uden brug af en smartphone.

Se også: Guide til de bedste elbiler

Automatisk start og stop for parkering

En af funktionerne er “Autostop”, som automatisk afslutter parkeringen, når bilen forlader en parkeringsplads. Cameron Clayton, CEO i EasyPark Group, kalder de løsninger, som de har skabt i samarbejde med Renault, for “fremtidens fulde digitale parkeringsoplevelse”.

“Når app’en er integreret i bilen, er visionen om en bil, der selv kan starte og stoppe parkeringen, rykket tættere på end nogensinde”, slår han fast.

EasyPark har allerede lignende partnerskaber med Volvo, Polestar og Mercedes Benz.