Renault Megane Electric kan (igen) bestilles – se 2023 priser

Renault åbner efter store leveringsudfordringer igen op for forudbestilling af den elektriske Megane Electric. Se her hvad Renault Megane Electric koster i 2023.

Renault Megane Electric kan (igen) bestilles – se 2023 priser

Ingen bilproducenter har kunnet trylle sig gennem den verdensomspændende krise med mangel af mikrochips og andre komponenter, heller ikke Renault. Det tyder dog på, at det ser lysere ud for den franske bilproducent, der nu starter forfra med elbilen Megane Electric. Nu åbnes der igen op for bestilling af Renault Megane Electric.

1.400 danskere bestilte sidste år en Megane Electric, men kun 300 af disse fik deres bil leveret samme år. De resterende 1.100 kan se frem til at få leveret deres bil i januar eller februar. Samtidig åbner Renault op for, at interesserede kan forudbestille en Megane-elbil. De fleste bilproducenter har dog i 2023 sat prisen betydeligt op på deres elbiler, så hvordan ser det ud med Megane Electric? Det kan du læse mere om herunder.

Læs også: Test og anmeldelse af Renault Megane Electric

Hvad koster en Renault Megane Electric i 2023?

Er du fristet af en Renault Megane Electric (hvilket vi sagtens kan forstå) er der gode nyheder. Prisen på Renault Megane Electric er nemlig uændret i 2023.

Det betyder, at startprisen for versionen med 60 kWh batteri begynder ved 349.990 kroner. Versionen, der hedder Equilibre har som standard 18 tommer alufælge, fuld LED lyspakke, bakkamera og naturligvis en omfattende sikkerhedspakke.

Dropper mindre batteri

Helt væk er dog det lille batteri på 40 kWh, som tilbød en billigere pris og kortere rækkevidde på op til 300 kilometer. For langt de fleste er det større 60 kWh med rækkevidde op til 450 kilometer dog noget mere interessant. Væk er også varianten med 130 hestekræfter. Derfor er alle Renault Megane Electric nu med 220 hestekræfter (160 kW) og 60 kWh batteri.

For lidt mere luksus kan man vælge vælge Techno-versionen, hvor prisen begynder ved 369.990 kroner. Heri får man 20 tommer alufælge, klimaanlæg, 24-tommers touchskærm. Iconic er fuldt den udstyrede variant med specielle 20 tommer fælge, ægte træ på dørsider og instrumentbord, lædersæder og Harman Kardon lydsystem for blot at plukke i de mest iøjnefaldende elementer. Denne begynder ved 389.990 kroner.

Se også: Dansk pris klar på elektrisk Renault Megane Electric

Kort om Renault Megane Electric

Renault Megane Electric er i forhold til udvalget lige nu en rimelig kompakt elbil, men alligevel en overraskende rummelig hatchback med fem siddepladser og et bagagerum på 440 liter. Megane Electric er i vores øjne både en bybil og mindre familiebil.

Den kan fås med 220 hestekræfter og et 60 kWh batteri. Det giver en rækkevidde på omtrent 450 kilometer på en opladning og acceleration fra 0-100 km/t på 7,4 sekunder.

Den har 130 kW lynopladning, hvor en opladning fra 10-80 procent tager cirka en halv time under optimale forhold.

Den er udstyret med Googles Android Automotive-infotainmentsystem, der er brugervenligt, intuitivt og giver adgang til synkronisering med Google-konto og til apps gennem Google Play Butik.

Se også: Nyheder om elbiler