Seks elbiler fra Škoda på vej – se modelprogrammet

Škoda satser benhårdt på elbiler og har netop præsenteret modelprogrammet for de kommende års elbiler. En af de store nyheder er en elektrisk stationcar.

Seks elbiler fra Škoda på vej – se modelprogrammet

Savner du et større udvalg af elektriske stationcars? Så kommer Škoda til undsætning, for bilproducenten har netop præsenteret et ambitiøst modelprogram, der indeholder intet mindre end seks nye elbiler – herunder en stationcar. Alle de kommende elbiler får verdenspremiere i løbet af de næste tre år.

Alle seks nye elbiler kommer med Škodas nye Modern Solid-designsprog, som producenten præsenterede sidste år med konceptbilen Vision 7S.

Se også: Elbiler fra Škoda

Her er Škodas seks kommende elbiler

Herunder kan du se alle seks elbiler, der er på vej fra Škoda:

2024: Škoda Elroq

Næste år, i 2024, introducerer Škoda en kompakt SUV kaldet Elroq. Den går også under navnet ‘Compact’.

Den bliver en lillebror til Škoda Enyaq og får en længde på 4,5 meter – altså cirka 10 centimeter længere end Karoq og 15 centimeter kortere end Enyaq.

Læs også: Se aktuelle leasingtilbud på elbiler

2025: Elektrisk crossover

I 2025 kommer Škoda med en ny og lille crossover. Dens navn er endnu ikke offentliggjort – foreløbig hedder den blot ’Small’.

Den bliver Škodas mindste elbil med en længde på 4,1 meter, hvilket gør den 11 cm kortere end den nuværende crossover, Kamiq. Škoda får dog udnyttet pladsen godt, for den får et bagagerum på størrelse med det, der er i Škoda Scala, som er på 467 liter.

2025: Enyaq og Enyaq Coupé får facelift

Samme år introducerer Škoda også et facelift af både Škoda Enyaq og Škoda Enyaq Coupé.

De får, som tidligere nævnt, det nye Modern Solid-designsprog.

2026: Elektrisk stationcar

Den største nyhed er verdenspremieren på en elektrisk stationcar fra Škoda i 2026. Den får en længde på 4,7 meter og dermed samme størrelse som Octavia Combi.

Dermed bringer Škoda den populære Combi ind i en 100 procent elektrisk tidsalder. Den elektriske stationcars foreløbige navn er ’Combi’.

2026: Produktionsklar udgave af SUV’en Vision 7S

Den sidste nyhed, som også kommer i 2026, er en produktionsklar version af konceptbilen Vision 7S, som Škoda viste frem i fjor. Den bliver Škodas største elbil, og der bliver plads til syv passagerer i den.

Dens foreløbige navn er ’Space’.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Læs også: Find bedste forsikring til elbiler