Sony præsenterer sin første elbil om få dage på CES 2023

Sony Honda Mobility, et samarbejde mellem Sony og Honda, er klar med en stor nyhed ved CES 2023 i Las Vegas 4. januar. Det har de to selskaber bekræftet.

Sony præsenterer sin første elbil om få dage på CES 2023

Samtidig med en bekræftelse af dato og tidspunkt for sin keynote ved CES 2023 afslørede Sony også, at Sony Honda Mobility skal præsenteres på scenen.

Sony Honda Mobility har ikke fortalt så meget om deres kommende bil, med ud fra det, vi ved, lyder den uden tvivl interessant.

Se også: Test af elbiler

Sonys elbil klar i 2026

Samarbejdspartnerne forventer, at produktionen af deres første elektriske bil går i gang i 2026 med fokus på produktion i Nordamerika og online salg på det marked.

Japan bliver marked nummer to, og derefter er det tid til lancering i Europa.

Sony Honda Mobility har tidligere annonceret, at man fra en gang i første halvår af 2025 kan forudbestille bilen.

Se også: Billig forsikring af elbiler

Selvkørende på Level 3 niveau

Meget mere ved vi ikke. Der er med andre ord meget mere for de to partnere at fortælle om bilen, men de har dog indikeret, at bilen, der endnu er uden navn, muligvis kan klare selvkørende kørsel på Level 3 under visse forhold og Level 2+ under andre mere lempelige forhold.

Der er også kommet hits om, at man via abonnement kan få adgang til flere funktioner i bilen, of vi har hørt rygter om, at bilens infotainment system kan indeholde en komplet PlayStation 5-konsol.

Honda bidrager med sin ekspertise inden for bilproduktion og ingeniørarbejde til samarbejdet med Sony. Det er endnu uklart, om Honda eller Sony Honda Mobility skal være ansvarlige for supporten til bilejerne.

Se også: Den bedste marketing af elbiler er online