Tesla, Fisker og Zeekr indtager nordens største elbilmesse

Der bliver kamp om opmærksomheden, når Tesla, Fisker og Zeekr sammen med en lang række andre elbilproducenter viser nyeste elbiler frem.

Tesla, Fisker og Zeekr indtager nordens største elbilmesse

Der er lagt op til en spændende messe for elbil-interesserede, når eCarExpo åbner dørene i slutningen af oktober. Tesla, der er tilbage i år, skal sammen med Fisker og Zeekr bliver blandt de helt store trækplastre.

Se også: Sammenlign nyeste elbiler

Se ny Tesla Model 3, Fisker Ocean og Zeekr X

Efter at have været savnet sidste år, vender Tesla stærkt tilbage til eCarExpo i 2023. Tesla har endnu ikke afsløret hvor mange elbiler de dukker op med, men de besøgende vil kunne få et nærmere kig på den nye Model 3.

Der er dog ingen tvivl om, at Tesla nok skal få masser af besøgende på deres stand, men også Fisker vil være et af hovednavnene. Fisker stiller nemlig op med deres første elbil, Ocean. Det bliver Fiskers debut på eCarExpo.

Zeekr skal dog også nok få lokket interesserede til deres stand, når de viser elbilerne 001 og X frem. Zeekr ejes af Geely, der blandt andet også producerer biler under mere velkendte navne som Volvo, Polestar og Lotus. Zeekr er et luksus elbilmærke, der snart lander i Danmark.

Se også: Kommende elbiler i Danmark

Prøvekør og sammenlign mange elbiler

Man vil på eCarExpo kunne se en lang række af de nyeste elbiler, der er på vej til Danmark i en nær fremtid fra mærker som Audi, BMW, BYD, Cupra, Fisker, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, MG, MINI, Nio, Nissan, Polestar, Renault, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswagen, XPeng og Zeekr.

Det vil dog også være muligt, at prøvekøre mange elbiler. Det oplyses, at der vil kunne prøvekøres 45 forskellige modeller elbiler fra mere end 20 producenter på elbilmessen. Det vil her også være muligt at prøvekøre den nye Tesla Model 3.

Det giver bilkøbere en unik mulighed for at teste og direkte sammenligne elbiler, som de går med overvejelser om at købe eller lease.

eCarExpo afholdes den 28. oktober til 29. oktober i Bella Center.

Se også: Bliv klogere på elbilforsikringer