Tesla Model S bliver efter opdatering endnu hurtigere

Med en ny opdatering gør Tesla Model S endnu hurtigere end tidligere. Nu tager den 0-100 på 2,3 sekunder.

Tesla Model S bliver efter opdatering endnu hurtigere

Tesla har netop opdateret deres populære Model S, så den nu er endnu hurtigere. Den nyeste P100D-version er ikke ligefrem kendt for at være langsom, men med den nye opdatering bliver “Ludicrous Mode” optimeret.

Da Tesla Model S P100D blev lanceret i 2016 hed 0-100 km/t imponerende 2,5 sekunder, og med det tog den titlen som “Hurtigste produktionsbil i verden”.

Tesla har løbende opdateret Model S og frigav tidligere “Ludicrous+”, og med seneste opdatering er den nu nede på 2,3 sekunder. Forbedringen kan indtil kun ses på producentens hjemmeside og er endnu ikke meldt ud af Tesla selv.

Læs også: Nyheder om elbiler

Software- eller hardware-forbedringer

Det vides endnu ikke om der er tale om software- eller hardware-forbedringer. Tidligere i denne måned, opdaterede Tesla sin starttilstand, som gør det muligt for Tesla Model S og Model X at starte med fuld kraft. En ny “Cheetah-stance” optimerer luftaffjedringen og dermed trækkraften.

Nyheden om den hurtigere acceleration kommer også efter, at Tesla har bekræftet “mange små hardwareforbedringer i hele bilen, som gradvist er blevet introduceret de sidste måneder.” Så om der er tale om software- eller hardware-forbedringer står indtil videre hen i det uvisse.

Læs også: Apple CarKey: Dette ved vi om Apples virtuelle bilnøgle

tesla model s 1
0-100 på 2,3 sekunder. Der er knald på.

Teslas opdateringer forbedrer hele bilen

Teslas biler modtager regelmæssigt softwareopdateringer, som udover at gøre bilen hurtigere, også tilføjer nye funktioner og forbedringer nuværende. En opdatering kan fx gøre bilen mere sikker, få den til at køre længere på en opladning og forbedre dens infotainment system. Tidligere i år frigav Tesla en opdatering, som gav Model S en længere rækkevidde.

Læs også: Nye batterier giver billigere elbiler og længere rækkevidde