Tesla Model S Plaid+ forsinkes til 2022

Den kommende 2021 model af Tesla Model S Plaid+ var forventet sidst i 2021, men bliver nu forsinket til midt i 2022.

Tesla Model S Plaid+ forsinkes til 2022

I slutningen af januar lancerede Tesla 2021-udgaver af deres Model S, som blandt andet fik et faceliftet design uden på og en stor overhaling indeni. Topmodellen, Tesla Model S Plaid+, var forventet sidst i 2021, men nu oplyses der på bilproducentens amerikanske hjemmeside, at den først kommer midt i 2022.

Læs også: Tesla lader flere teste selvkørende funktioner i beta

Tre nye varianter af Tesla Model S 2021 blev præsenteret, hvor Long Range og Plaid var sat til at komme på lager i november, men topmodellen Plaid+ først kom lidt senere på året. Og netop Plaid+ har der været meget snak om. Ikke så meget på grund af dens vanvittige specifikationer, men nærmere på grund af dens rækkevidde på hele 837 kilometer.

Batteriet i Plaid+ skulle angiveligt være af en ny generation, med en kapacitet på hele 120 kWh. Men har du glædet dig til en Plaid+ i år, så ser det ud til at blive svært.

Model S 2021
Tesla Model S Plaid+ forsinkes til 2022.

Læs også: Tesla sænker priser på Model 3 i Europa

Model S Plaid+ kommer først i 2022

Som man kan se herover, så oplyses der på Teslas amerikanske hjemmeside, at Model S Plaid+ kan leveres i midten af 2022. Den danske hjemmeside er endnu ikke opdateret med den nye leveringsdato, men det forventer vi sker snart.

Ud over den lange rækkevidde, så er den nye Model S verdens hurtigst accelererende produktionsbil. Den tager nemlig kun 2.1 sekund om at gå fra 0-100 km/t. Der gemmer sig over 1.100 hestekræfter, fordelt på tre elmotorer.

Dog er Model S Plaid+ heller ikke en bil for alle og enhver, for den vejledende pris er på 1.519.412 kroner.

Det er dog ikke uvant at se Tesla forsinke nye modeller. Både Cybertruck og Roadster er også blevet forsinket.

Se også: Nyheder om elbiler

 

Mere om emnet

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 8/3/2021 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med sagen om Tesla lader flere teste selvkørende funktioner i betaKlik her og læs artiklen.. Tjek de seneste nyheder om emnet her.