Første billede af billig Tesla Model 2 – eller er det?

Droneoptagelser over Teslas gigafabrik i Berlin viser en bil på holdende på fabrikken, der måske er den lille, billige og kommende Model 2 til 200.000 kroner.

Første billede af billig Tesla Model 2 – eller er det?

Er det den kommende Tesla Model 2, eller er det en kraftigt modificeret Model Y? Eller er det noget tredje? Spekulationerne er mange.

Se også: Teslas udvalg af elbiler i Danmark

Første billeder af kommende Tesla Model 2?

En ny droneoptagelse fra Teslas gigafabrik i Berlin optaget den 15. februar viser i hvert fald et køretøj holdende på Teslas fabrik, der er blevet heftigt diskuteret på sociale medier hen over weekenden.

Tobias Lindh, der har optaget videoklippet, har selv spekuleret i det mystiske køretøj i et opslag på det sociale medie X. Køretøjet ses 19 minutter og 35 sekunder inde i videoen på YouTube.

Ved første øjekast ser der bestemt ud til at være tale om et mindre køretøj, der ikke er nær så højt og langt som Model Y. Dele af bilen lader også til at være kamufleret, hvilket gør det svært at se, præcis hvad vi har at gøre med.

En modificeret Model Y? Eller noget tredje?

Nogle mener, at der er tale om Model Y, der er blevet skilt ad, mens andre mener, at akselafstanden også ser ud til at være kortere. Sidstnævnte vil give mening, da Model 2 ventes at blive en mindre og markant billigere bybil, der skal konkurrere med blandt andet BYD Dolphin.

Omvendt kan man næsten ikke forestille sig, at Tesla kunne finde på at lade en kommende og meget hypet elbil stå frit fremme på sine udendørs arealer.

Andre spekulerer også i, om der er tale om en anden bilproducents bil, som Tesla har skilt ad for at gøre sig erfaringer i, hvordan en billig køretøj kan konstrueres. Rygter går på, at Tesla har gjort netop dette med en Honda civic. Det ligner dog unægtelig en bil, der sagtens kunne være en Tesla.

Hvad tror du? Kan det virkelig være første glimt af Tesla Model 2?

Vi anbefaler:
Priser og privatleasing på elbiler
Test og anmeldelser af elbiler i Danmark
Se hvilke elbiler der er Bedst i Test
Disse elbiler kommer i 2024, 2025 og 2026
Her er de billigste elbiler i Danmark
Se også: if har markedets bedste elbilforsikring