Ny video fra Tesla viser Robotaxi frem

Tesla gør klar til lancering af deres selvkørende taxier, Robotaxi. Nu vises Tesla Robotaxi frem i en offciel video.

Ny video fra Tesla viser Robotaxi frem

Tesla kunne ikke vente helt til den 8. august med at vise deres kommende førerløse taxi-tjeneste Robotaxi frem. I en officiel video ser man nu, hvordan bestilling af en Robotaxi foregår.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

Bestiller en Tesla Robotaxi med app

Der er mindre end to måneder til, at Tesla løfter hele sløret for deres Robotaxi, der forventes at være en taxi-tjeneste med helt selvkørende biler. Hos Tesla satses der angiveligt stort på den selvkørende teknologi. Musk har tidligere sagt, at systemet en dag vil gøre Teslas biler utroligt værdifulde.

Allerede nu får et tidligt indblik i den platform, som de selvkørende biler forventes at køre på.

I et LinkedIn-opslag blev en video delt af Rosalie Nathans, at der er senior manager for brugte biler og onlinesalg hos Tesla, der viser Robotaxi-oplevelsen frem.

Videoen viser, hvordan hun anmoder om en Robotaxy ved at trykke på en sort-hvid cirkel med ordet “summon” i en app. I løbet af få sekunder viser appen et kort over en bil, der befinder sig tre minutter fra hendes afhentningssted, sammen med køretøjets siddepladser og klimainstilling. Videoen viser, hvordan hun tilpasser temperaturen, før bilen ankommer.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2024, 2025 og 2026

Se også: Se pris og bedømmelse af Tesla Model Y

Lej din Tesla ud som en Robotaxi

Robotaxi ser ikke ud til at blive den typiske taxi-tjeneste. I stedet for at have dedikerede elbiler, der kun skal fungere som førerløse taxier, er planen at bruge ejernes biler. Ejere af en Tesla vil altså kunne lege deres bil ud og tjene på det.

Elon Musk har tidligere sagt, at ejere vil kunne tjene 30.000 dollars (over 200.000 kr.) om året på at leje deres bil ud som Robotaxi.

For nylig blev en Rider Quality-score og Guest Mode-funktioner afsløret, hvilket indikerer, at Tesla Cybercab-flåden vil være i stil med Ubers tjeneste, mens egne køretøjer vil blive udlånt på samme måde, som folk udlejer deres hjem på Airbnb.

Tesla præsenterer Robotaxi den 8. august.

Vi anbefaler:
Se hvilke elbiler der er Bedst i Test
Test og anmeldelser af elbiler i Danmark
Her er de absolut billigste elbiler på de danske veje