Spar over 52.000 kroner på en ny Tesla Model Y

Spar mere end 52.000 kroner på en ny Tesla Model Y, hvor man nu finder priser under 340.000 kr. Se hvordan du finder den billigste Model Y.

Spar over 52.000 kroner på en ny Tesla Model Y

Tesla startede 2023 med et enormt prisfald og har flere gange siden sat priserne ned på årets hidtil bedst sælgende bil, Model Y. Prisen er allerede skarp, men alligevel kan du lige nu finde Model Y mere end 50.000 kroner billigere.

Se også: Alle elbiler fra Tesla

Tesla Model Y til under 340.000 kroner

Lige nu koster Tesla Model Y fra 382.490 kroner, men det er faktisk muligt at finde den rummelige familiebil til en meget lavere pris – og bilen er stadig ny.

Tesla Model Y er klart den mest populære bil i Danmark i år. Der er solgt mere end 12.000 Model Y i Danmark alene, hvilket er mere end fem gange så meget som nummer to på listen – som interessant nok også er en bil fra Tesla. Se flere salgstal og statistik på elbiler i Danmark her.

Der er ikke noget at sige til det, for Model Y opfylder mange kriterier, som betyder mest for danskere. Den er rummelig, komfortabel, har stort bagagerum, den er af typen crossover/SUV og den har en skarp pris for en bil af denne størrelse.

Men selvom prisen i forvejen er skarp, er det muligt at spare mange penge på en helt ny Model Y. Er du en af dem, der går med overvejelser om at købe en Model Y, er der lige nu over 40.000 kroner at spare.

Køb Model Y billigere direkte fra lageret

Det er lækkert at kunne konfigurere sin egen bil, men der er penge at spare, når man vælger en allerede konfigureret bil. Tesla har nemlig mange nye biler stående rundt omkring i landet, som der er mange penge at spare på.

Her kan man for eksempel få basismodellen af Model Y med baghjulstræk til under 340.000 kroner eller en Model Y Long Range fra 388.770 kroner, som normalt koster 440.990 kroner.

Til sidst er der også topmodellen Model Y Performance, der kan købes fra lageret til en pris fra 419.280 kroner. Der er en besparelse på næsten 40.000 kroner at hente på denne variant.

Du finder Teslas lagerbiler på deres hjemmeside, hvor du under “biler” vælger “Forudkonfigurerede biler”.

Er du i tvivl om hvilken variant du skal vælge? Læs mere om Tesla Model Y her.

Se også: Alle varianter og specifikationer på Model Y

Den billige Tesla Model Y fås fra under 340.000 kroner.

Husk at der er rift om de allerede konfigurerede Tesla, og derfor ændrer priserne sig konstant. Det kan derfor varmt anbefales, at man tjekker løbende, hvis man søger noget specifikt.

Der er også lavere priser at finde på Tesla Model 3, Model X og Model S i lagerbeholdningen.

Se også: Få bedste og billigste elbilforsikring hos If