Tesla klar med Cybertruck – se specifikationer og pris

Tesla har nu leveret de første Cybertrucks til kunder. I samme omgang er der nu en officiel pris og samtlige specifikationer ude på Tesla Cybertruck.

Tesla klar med Cybertruck – se specifikationer og pris

Efter utallige forsinkelser er Tesla nu klar med Cybertruck, der er blevet leveret til de første tålmodige kunder. Vi tager i denne et kig på den enorme Cybertruck med de vilde specifikationer og dens pris. Cybertruck er nemlig 50 procent dyrere end forventet.

Se også: Se Teslas udvalg af elbiler i Danmark

Tesla Cybertruck blev først vist frem til verden i 2019 med lovningen om, at den ville være klar til salg fra 2021. Der blev i tiden efter lanceringen bestilt Cybertrucks i massevis og til en værdi på mere end 500 milliarder kroner. Sådan gik det dog langtfra, men efter mange forsinkelser er den ny klar.

Cybertruck er en enorm elbil og pickup truck, der er ment til både privat- og erhversbrug. Der er god plads til 5 personer i den, og der er naturligvis oceaner af plads til bagage.

Specifikationer på Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck er som sagt en meget stor elbil. Den er knap 5,7 meter lang, 2,4 meter bred og 1,8 meter høj, og den vejer cirka 3 ton.

Cybertruck kommer i tre varianter, hvor den billigste variant med baghjulstræk lanceres senere. De to tilgængelig varianter er Cybertruck med firehjulstræk og Cyberbeast.

Cyberbeast er topmodellen, der har vanvittige specifikationer. Cybertruck Cyberbeast har tre elektriske motorer, der tvinger den tunge bil fra 0-100 km/t på 2,7 sekunder. Tophastigheden er på 209 km/t.

Den har en rækkevidde på 515 kilometer, som med en såkaldt “Range Extender” kommer helt op på over 700 kilometer. Vi gætter på, at Range Extender er et ekstra batteri, der kan isættes bilen.

Se også: Varianter, specifikationer og priser på Tesla Cybertruck

Den firehjulstrukne variant kører op til 547 kilometer og mere end 755 kilometer med Range Extender. Basismodellen har 402 kilometer rækkevidde.

Lynopladning sker ved maksimalt 250 kW. 206 kilometer rækkevidde oplades på 15 minutter.

Topmodellen af Cybertruck trækker op til 4.990 kg.

Der er god plads til bagagen, for Cybertruck kan rumme 3.400 liter af familiens oppakning.

Indvendigt minder Cybertruck meget om en Tesla Model S, og den ser ganske komfortabel og rummelig ud. Foran sidder en stor 18,5 tommer infotainmentskærm med opdateret infotainmentsystem. Bagi er en mindre 9,4 tommer skærm til klimastyring, streaming og mere.

Se også: Find den bedste forsikring til din elbil

Pris på Tesla Cybertruck?

Egentlig skulle Tesla Cybertruck have haft en pris fra 39.900 dollar, men sådan gik det altså ikke helt. I stedet har den fået en vejledende pris fra 60.990 dollar, hvilket direkte omregnet er cirka 417.000 kroner.

En dansk pris på Tesla Cybertruck? Vi forventer en pris fra cirka 750.000 kroner. Vi har beregnet den forventede pris ud fra den amerikanske pris på basismodellen af Model X, der er ret tæt på Cybertrucks.

Varianten med firehjulstræk koster fra 79.990 dollar og topmodellen, Cyberbeast, fra 99.990 dollar.

Se også: Sammenlign priser og bedømmelser på alle elbiler i Danmark

Kommer Cybertruck til Danmark?

Det er ikke umuligt, at Cybertruck også vil finde vej til Danmark. Den kan lige nu forudbestilles i USA, Canada og Mexico. På den danske hjemmeside oplyser Tesla, at basismodellen med baghjulstræk vil være tilgængelig fra 2025.

Se også: Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026