Tesla Model S med ny Track Package sætter rekord

Tesla Model S udstyret med den nye Track Package sætter rekord på Nürburgring. Nu er den igen den hurtigste elbil på den berømte racerbane.

Tesla Model S med ny Track Package sætter rekord

Efter at have været slået af Porsche med deres Taycan Turbo S, har Tesla med deres Model S igen erobret titlen som den hurtigste elbil på Nürburgring. Se den vilde video i artiklen.

Se også: Prissammenligning af alle elbiler

Åbner op for tophastighed på 322 km/t

Den Tesla Model S der blev sendt ud på den berømte racerbane Nürburgring, var udstyret med Teslas nye Track Package, der kommer som ekstra udstyr til Model S.

Pakken koster et sted mellem 102.850 og 137.100 kroner og inkluderer ting som smedede aluminiumsfælge, banekørsel-parate dæk, nye carbon-siliciumcarbid rotorer, højtydende bremseklodser og bremsevæske til høje temperaturer samt en softwareopdatering, der tuner Model S til maksimal ydelse.

Ikke nok med det, så giver Track Package en hurtigere tophastighed. Normalt har Model S en tophastighed på 250 km/t, men med Track Package er den hele 322 km/t.

Tesla Model S Plaid har 1.020 hestekræfter og 1200 Nm, og den accelerer fra 0-100 km/t på 2,1 sekunder. Prisen starter ved 1.371.696 kroner.

Læs også: Første indtryk af Tesla Model S Plaid – sådan er topmodellen

Den hurtigste elbil på Nürburgring

Titlen som den hurtigste elbil på Nürburgring er eftertragtet. Porsche og Tesla har kæmpet og den og sidste år nuppede Porsche den med den nye Taycan Turbo S, hvor de slog Teslas tid med to sekunder. Nu gik den dog ikke længere.

Udstyret med den nye Track Package blev Model S Plaid sendt afsted på racerbanen, og kom hjem med et imponerende resultat.

Tiden blev 7:25.231, hvilket er 8 sekunder hurtigere end den tidligere rekord i Porsche Taycan Turbo S. Du kan se videoen herunder – hvis du har nerver til det.

Hvor længe vil Tesla have rekorden på Nürburgring? Muligvis ikke længe, for angiveligt skulle verdens hurtigste elbil, Rimac Nevera, i disse dage triller rundt på banen i et forsøg at slå rekorden.

Vi må se om den lykkedes den kroatiske bilproducent at slå Tesla. Hvis de gør, så er Tesla nok snart tilbage på banen.

Se også: Få den bedste elbilforsikring hos If