Tesla Roadster bliver verdens hurtigste – kommer i 2025

Når den nye Tesla Roadster lanceres bliver den angiveligt verdens hurtigste serieproducerede bil fra 0-100 km/t. Tesla Roadster kommer til næste år.

Tesla Roadster bliver verdens hurtigste – kommer i 2025

Tesla Roadster kommer til at slå alle andre biler, når den lanceres i løbet af næste år. Sådan lyder det fra Elon Musk, der påstår den accelererer fra 0-100 km/t på under 1 sekund.

Se også: Test og anmeldelser af nyeste elbiler

Tophastighed på 400 km/t og 0-100 på under 1 sek.

Den er blevet forsinket flere gange, men nu skulle den altså være lige på trapperne: Teslas nye bud på en elektrisk sportsvogn, Roadster. Har du forudbestilt en Tesla Roadster, kan du godt begynde at glæde dig – hvis altså man skal tro denne udmelding.

Elon Musk, der er administrerende direktør for Tesla, har tidligere sagt, at den nye Roadster vil være markedsledende på både ydeevne og rækkevidde.

I går kunne Hr. Musk fortælle, at Roadster bliver meget mere end forventet:

“I aftes øgede vi designmålene for den nye Tesla Roadster radikalt. Der vil aldrig komme en anden bil som denne, hvis man overhovedet kan kalde den en bil,” skrev Elon Musk på Twitter (X).

Tesla har tidligere delt enkelte specifikationer på Roadster, der ser meget imponerende ud. Heriblandt en 0-100 km/t tid på blot 2,1 sekunder, 0-400 meter tager 8,8 sekunder, en tophastighed over 400 km/t og et drejningsmoment på 10.000 Nm.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

Påspændte raketmotorer?

Men nu fortæller Elon Musk, at Tesla Roadster vil kunne accelererer fra 0-100 km/t på under 1 sekund. Angiveligt skulle Tesla anvende teknologi fra SpaceX til at opnå disse vanvittige præstationer. En bil med raketmotorer påspændt? Det lyder som noget fra en tegnefilm, men det er slet ikke umuligt, at det kommer til at ske.

Det lyder som fantasi, men det gjorde Cybertruck på den anden side også. Vi er spændte på at se, om dette kommer til at ske – og hvor Hr. Musk vil finde dæk, der kan håndtere disse kræfter.

1000 km og plads til fire personer

Ikke nok med at Roadster får vanvittig ydeevne, har den også andre lovende specifikationer. Sportsvognen skulle nemlig kunne køre helt op til 1.000 kilometer på en opladning.

Selvom der er tale om en tredørs sportsvogn er der stadig plads til fire personer i Roadster. Den kommer med et glastag, der kan tages af.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2023, 2024 og 2025

Tesla Roadster koster fra

Den nye Roadster skulle altså være klar til lancering i 2025. Den blev dog oprindeligt annonceret i 2017 og er blevet forsinket flere gange.

Den forventes at få en pris fra 190.000 euro. Vi forventer en pris omkring 2 millioner kroner.

Se også: De bedste elbiler i Danmark lige nu

Vi anbefaler:
Bedste hjemmeopladning og ladeboks til elbil
Find den bedste forsikring til elbil
De billigste elbiler på vejene i Danmark