Teslas Cybertruck bliver stærkt forsinket – først klar i 2022

Tesla Cybertruck skulle have været klar til salg i 2021, men bilproducenten oplyser, at salget udskydes til 2022. Det vil skuffe mange.

Teslas Cybertruck bliver stærkt forsinket – først klar i 2022

Teslas meget omtalte Cybertruck og måske verdens sejeste bil skulle have været klar til salg i løbet af 2021, men allerede nu kan Tesla bekræfte, at det ikke kommer til at gå således.

Teslas Cybertruck forsinket til 2022

Det sker efter lang tids spekulationer om netop dette og vi skal nu hen i 2022, inden den kan købes.

Rygterne siger, at selskabet skulle have modtaget over 1 million forudbestillinger, men de har været nødt til at fokusere på produktionen af Tesla Model Y. Det er naturligvis skuffende nyt for de mange Tesla-fans, der har set frem til enten selv at sætte sig bag rattet på den nye bil eller som bare gerne vil se den i aktion på vejene.

Se også: Første test af Tesla Cybertruck

Bil med meget specielt design – tung og meget hurtig

Cybertruck er en specielt designet bil med skarpe kanter og ligner noget, der er taget ud af en dommedagsfilm fra 80’erne. Den er da også designet til at kunne køre i praktisk alt alle slags miljøer og omgivelser.

Den kan køre fra 1-100 kilometer i timen på 2,9 sekunder, så selvom det er en stor og stor og tung bil, er den altså også utrolig hurtig.

Se også: Internet i bilen

Priser som kan betales af almindelige mennesker

Priserne starter fra 39.900 dollars for den mindste model, mens Dual motor AWD-modellen koster 49.900 dollars og Tri motor AWD-modellen har en pris fra 69.900 dollars.

Det er altså ikke en bil kun for de rige, mange almindelige mennesker kan også få råd til den.

Se også: Nyheder om biler

Videre om emnet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 15/7/2021 blev sagen bragt videre med en artikel med tematikken Samsung klar med billedsensor til biler og indgår millionaftale med TeslaKlik her for den påfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet her..