Udsolgt på rekordtid: Xiaomi SU7 er ekstremt populær

Xiaomi er blevet overvældet af ekstrem interesse og forudbestillinger på elbilen SU7. Nu er der flere måneders ventetid på den.

Udsolgt på rekordtid: Xiaomi SU7 er ekstremt populær

Techgiganten Xiaomi sprang for et par år siden ud som elbilproducent, og er nu klar med deres første elbil. Interessen for SU7 har været overvældende og Xiaomi vælter i forudbestillinger. Det betyder, at der nu er flere måneders ventetid på den.

Se også: Xiaomi SU7 har 800 km rækkevidde og vild teknologi

Op til 7 måneders ventetid på Xiaomi SU7

Kinesiske Xiaomi informerer nu potentielle købere af deres første elbil om, at de kan komme til at vente i fire til syv måneder på at få bilen leveret.

Angiveligt skulle Xiaomi have modtaget ekstremt mange forudbestillinger på meget kort tid, og den tyder på, at den store efterspørgsel efter deres allerførste køretøj fortsætter.

Da producenten af smartphones og anden forbrugerelektronik begyndte at tage imod forudbestillinger af SU7 modtog de hele 88.898 i løbet af de første 24 timer. I dette øjeblik har Xiaomi modtaget mere end 100.000 forudbestillinger.

Se også: Kommende elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Som en del af kampagnen for at sætte gang i salget lancerede Xiaomi to specielle versioner af bilen kaldet “Founder’s Edition”, der kommer med gratis gaver, såsom et smart køleskab. De første 5.000 af disse biler blev udsolgt med det samme.

En anden runde af Founder’s Edition-salget er blevet åbnet, men det var ikke umiddelbart klart, hvor mange der ville blive solgt.

Se også: Disse elbiler er Bedst i Test

Xiaomi øger produktionen af SU7

For at kunne følge med de mange ordrer, har Xiaomi sat turbo på produktionen af SU7.

Xiaomi har derfor måttet presse leverandører til at fordoble deres produktionsmål og sikre, at kunderne kommer bag rattet i SU7 før snarere end senere.

Tidlige rapporter antydede, at produktionen ville nå op på 6.000 SU7’ere om måneden, men virksomheden justerer nu sin strategi. Xiaomis oprindelige plan var sandsynligvis baseret på mere forsigtige markedsprognoser, men de tidlige forventninger er allerede blevet slået.

Se også: Her er de billigste elbiler i Danmark

Imponeret over Xiaomi SU7

Enkelte kinesiske medier har fået fingrene i Xiaomi SU7 og er generelt meget imponerede over den.

Designet, kvaliteten, infotainmentsystemet og køreegenskaberne skulle være på højde med nogle af de bedste i klassen.

Her er det den dygtige Sean fra Youtube-kanalen Telescope, der tager et nærmere kig på Xiaomi SU7.

Vi anbefaler:
Bedste ladeløsning på markedet
Priser, leasingtilbud og prøvetur i nyeste elbiler
Guide til opladning af elbil i hjemmet
Guide til den bedste elbilforsikring