VW ID.1 klar i 2025 med mere plads og power – se forventet pris

VW ID.1 ser ud til at blive klar til salg i 2025 og foreløbigt design ser interessant ud og den får samme motorer og batterier som i ID.3

VW ID.1 klar i 2025 med mere plads og power – se forventet pris

VW ID.1 har siden 2020 været rygtet på vej til at ramme markedet i 2023, men nu ved vi, at det først sker i 2025. VW blev ved med at gå frem og tilbage til tegnebrættet, tilsyneladende ikke tilfredse med de oprindelige designs.

Designerne har dermed fået lidt ekstra tid til at finde på et mere futuristisk udseende for at understrege dens teknologiske fremskridt. Resultaterne indtil videre er lovende og det lader til, at den kan få et design, der appellere til mange.

Motorer og batteri som i ID.3

Vi vil se de motorer og batterier, der anvendes i ID.3, og den effektive model skulle komme med den 176 kW (234 hk) motor, der blev set i konceptet ID Life.

Batteriet skulle også være det samme med 57 kWh, hvilket giver den mindste elektriske VW’s rækkevidde på omkring 400 kilometer.

Efter de indledende forsinkelser med designet og den komplette omlægning ligner den nye VW ID.1 slet ikke ID Life, men virksomheden er tilfreds med resultatet og er meget sikker på, at markedet vil reagere godt.

Se også: Test af elbiler

VW ID.1 klar i 2025

VW-koncernens administrerende direktør nævnte 2025 som det perfekte år for en afløser for VW Up og pegede på, at omkostningerne til råmaterialer falder og ny batteriteknologi introduceres, som de vigtigste afgørende faktorer for at introducere den mindste elektriske VW.

Bilen har indtil videre et prisskilt, der menes at lande på 17.000 pund, cirka 148.000 kroner. Det er uden danske afgifter.

Se også: Video med test af elbiler