VW ID.Life har indbygget spillekonsol og 34″ skærm

Er du vild med gaming, så kunne elbilen VW ID.Life være noget for dig. Konceptbilen VW ID.Life er med en 34 tommer skærm og spillekonsol henvendt til det yngre publikum.

VW ID.Life har indbygget spillekonsol og 34″ skærm

Bilproducenterne fremviser ofte ret specielle konceptbiler frem, men Volkswagens ID.Life er en af de mest interessante vi længe har set. Med en overkommelig pris mener VW, at bybilen ID.Life med indbygget 34 tommer ruldbar skærm, spillekonsol og mobiltelefonen i front vil tiltale en yngre målgruppe.

Elbilerne er stadig for dyre – det mener Volkswagen heldigvis også. Til 2021 Munich auto show har de fremvist en lille byvenlig bil til en overkommelig pris, med et simpelt ydre og indre design. ID.Life er udviklet til de yngre købere og tilbyder et alsidigt, lounge-lignende interiør på trods af sine små dimensioner.

Læs også: Apple snakker produktion af elbil med Toyota

Indbygget spillekonsol og 34″ skærm

Når det unge bliver trætte af at køre ID.Life, så kan de fyre op for den indbyggede spillekonsol eller se en film. Der oplyses ikke om kræfterne for selve spillekonsollen, men nu er der også bare tale om et koncept.

Når der skal spilles eller slappes af til en film, så bliver det foran en 34 tommer skærm, der automatisk rulles ud og dækker forruden.

Som man kan se på billederne, så er mobiltelefonen også helt med i front. Så mon ikke Oppo har fat i noget, når de siger af mobiltelefonen bliver midtpunkt i fremtidens biler?

Her kan du se billeder af VW ID.Life konceptbilen:

VW ID.Life med forhjulstræk

VW ID.Life er baseret på en mindre version af den meget modulære MEB-platform, designet til at understøtte en lang række af biltyper. Strømmen kommer fra en enkelt elektrisk motor med forhjulstræk. Og det er en stor ændring, fordi alle de eksisterende MEB-baserede biler er med enten bag- eller firehjulstræk. Motoren får strøm fra et 62 kW batteri. Rækkevidden skulle være omkring 400 kilometer.

Læs også: Xiaomi grundlægger firma for elbiler – vil gentænke bilindustrien

 

Videre om emnet

Historien var ikke død. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 24/3/2021 publicerede redaktionen en sag med fokus på Rygte: Qualcomm arbejder på håndholdt Android-spillekonsol – Læs mere her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..