XPeng teaser for X9: Ny stor elbil på vej

XPeng tilføjer snart endnu en elbil til deres voksende sortiment. Den kommende XPeng X9 forvrentes at være en stor praktisk elektrisk MPV.

XPeng teaser for X9: Ny stor elbil på vej

Elbil- og teknologiproducenten XPeng er på vej med endnu en elbil, der forventes at blive lanceret efter sommerferien. De nye X9 er en elektrisk MPV, der kunne blive en konkurrent til Volkswagen ID. Buzz.

Se også: Bedste tilbud på elbiler

Stor elektrisk MPV til de unge bilkøbere

Indtil videre tilbyder XPeng det sportslige sedan P7 og den store SUV G9, der tager både design, kvalitet og teknologi til et nyt niveau for den kinesiske producent.

Tidligere på året løftede XPeng lidt af sløret for den kommende G6, der ser ud til at blive en meget interessant elbil, der samidig kan få en overraskende lav pris på grund af ny produktionsmetode. G9 forventes at blive en konkurrent til den mest populære bil i verden lige nu, nemlig Tesla Model Y. Og nu teaser XPeng for endnu en elbil, nemlig X9.

Teaseren for X9 er blevet lagt ud på det sociale medie Weibo af He Xiaopeng, der er XPengs administrerende direktør.

Kommende XPeng X9

XPeng X9 er rummelig og til de eventyrlystne

Det er altså ikke mange detaljer vi har om denne X9 endnu, men He Xiaopeng giver en kort beskrivelse af den:

“Ud over G6 har vi for nylig finpudset en ny MPV – X9, og vi vil bruge dette produkt til at åbne op for det “unge” MPV-marked.”

XPeng X9 kunne derfor meget vel være en elektrisk MPV med op til syv siddepladser, der skal være en konkurrent til Volkswagens ID. Buzz.

Hvornår præcis XPeng X9 lanceret vides ikke endnu, men det skulle blive i årets sidste kvartal. Hvad den vil byde på af plads, ydeevne, rækkevidde og teknologi må vi altså vente lidt med endnu.

Vi har allerede taget et kig på XPeng G9, der er en af årets mest hypede elbiler. Snart er vi klar med en fuld test af både den og den nye P7.

Se også: Guide til forsikring af elbil