Rygte: Google Pixel 6 bliver lige så hurtig som Galaxy S21

Når Google løfter sløret for Pixel 6 og 6 Pro senere i år, så bliver det med et vildt design og en huritig egenudvikliet "Whitechapel"-chip.

Rygte: Google Pixel 6 bliver lige så hurtig som Galaxy S21

Der bliver i disse dage snakket meget om Googles kommende Pixel-telefoner, som er blevet lækket i et meget interessant design. Men ikke kun designet er spændende ved Pixel 6 og 6 Pro, for de kommer også med en egenudviklet chip, som går under kodenavnet “Whitechapel”. Ifølge nyeste rygter, så skulle den have samme grafik-kræfter som Samsungs seneste flagskib. Og det er der en ret god forklaring på.

Der kommer hele tiden nye telefoner på markedet, og for mange forbrugere, så ligner de alle sammen hinanden. Derfor er det interessant at se seneste lækkede billeder af Pixel 6 fra Google, som virkelig ser ud til at skille sig ud. Her er det et trefarvet og et ret firkantet design, som afsløres på billederne fra OnLeaks. Det skal nok få opmærksomhed, hvis det bliver det endelig design.

Læs også: Tag jer sammen, Google. Giv os nu de fede produkter

Google Pixel 6 Pro
Google Pixel 6 Pro. Foto: OnLeaks

Pixel 6 med egen Whitechapel-chip

I et forsøg på ikke at være afhængig af Qualcomm, så forsøger Google sig angiveligt med udviklingen af deres egen chip. Den går lige nu under kodenavnet Whitechapel og der er endnu ikke megen viden om den. Men de kloge hoveder hos XDA-developers har gravet sig frem til, at den vil blive udstyret med en Mali-G78-grafikchip, som også er at finde i Samsungs seneste topmodeller, Galaxy S21. CPU’en skulle angiveligt have en ydelse, som svarer til en Snapdragon 870.

Og med Googles egen Android 12-software ombord, så er der lagt op til en hurtig smartphoneoplevelse, hvor der samtidig er fokus på batteritid.

Pixel-telefoner har længe været kendte for, at tilbyde nogle af de bedste kameraer på markedet. Og mon ikke, at Google har for mål at fortsætte dette med Pixel 6. Med eget chipset, og dermed fuld kontrol over denne, så kan der måske også være store kameraforbedringer i vente. En kombination af Googles efterbehandling, brug af AI og god kamerahardware, så kan det kun blive rigtig godt.

Google Pixel 6 forventes at byde på fuld HD-skærm til Pixel 6 og QHD til Pixel 6 Pro, begge med 120 Hz-skærmopdatering.

Læs også: De billigste priser på Google Pixel

Hvornår kommer Google Pixel 6?

Sammen med Android 12 forventes Google Pixel 6 at blive lanceret i midten af oktober.

Se også: Disse telefoner får Android 12