Samsung Galaxy Fold yderligere forsinket

Samsungs foldbare telefon bliver yderligere forsinket. Nu vil Samsung annullere forudbestillinger, medmindre kunderne vælger at holde fast i deres ordre.

Samsung Galaxy Fold yderligere forsinket

Samsungs store satsning, den foldbare mobiltelefon Galaxy Fold, er blevet til lidt af et mislykket PR-stunt. Det ellers spændende produkt blev vel modtaget hos en række tech-anmeldere, hvorefter de nærmest gik i stykker en eller en. Samsung gjorde det eneste rigtige og trak enhederne tilbage, så de kunne få rettet fejlene. Alle forudbestillinger blev dermed også forsinket. Men nu er den gal igen.

Samsung har nemlig skrevet ud til at alle der har forudbestilt Samsung Galaxy Fold, hvori de fortæller den bliver yderligere forsinket og ordren automatisk bliver slettet, medmindre kunden selv giver besked om at bibeholde den.

Læs også: Samsung Galaxy Fold er blevet udskudt

I brevet skriver Samsung til kunderne, at er ordren ikke afsendt inden den 31. maj, så vil den automatisk blive slettet. Her er brevet der blev sendt til CNETs egen, Jessica Dolcourt:

Samsung Galaxy Fold 1
Foto: CNET
Samsung Galaxy Fold 2
Foto: CNET

I brevet står der at “This means we cannot confirm the anticipated ship date yet. We’ll update you with more specific shipping information in the coming weeks.”. Kort sagt så ved Samsung endnu ikke hvornår Galaxy Fold vil være klar til at blive afsendt, men de vil holde deres kunder ajour med processen.

Læs også: Der er skærmen på Galaxy Fold udsat

Det næste i sagen

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. d. 26/4/2019 dykkede vi igen ned i emnet med en vinkel omkring Test: Samsung Galaxy Watch ActiveKlik her for at gå til artiklen.. Tjek også seneste nyt om emnet her.