Sommeren bringer nye gebyrer fra Telia

Telia indfører en række nye gebyrer, som blandt andet gør det dyrere at bruge data, tjekke telefonsvareren og betale regninger.

Sommeren bringer nye gebyrer fra Telia

Fra den 15. juli skal Telia-kunderne betale en række nye gebyrer.
Det betyder blandt andet, at det koster 9,75 kr. pr. måned at få regningen klaret via betalingsservice. Tidligere var det gratis.

En anden gratis service, der bliver gebyrlagt, er de såkaldte sms-kvitteringer. Fra midten af juli koster de således 20 øre pr. styk, med mindre man er tilmeldt en sms-pakke. Så er prisen 5 øre.

Hvis man ønsker at tjekke sin telefonsvarer kommer det til at koste 1,20 kr. i minuttet.

– “De 1,20 kr. er en fast minutpris, som vi har valgt at indføre – dels for at tilpasse os markedet og dels for at for at dække nogle af de omkostninger, der er forbundet med denne service,” siger kommunikationschef Felicia Jackson til Mobilsiden.dk.

Småforbrug af data bliver dyrere

Telia har ligeledes ændret i takseringsstrukturen for kundernes dataforbrug. Det betyder, at kunderne minimum bliver afregnet 100 KB, hver gang de går online.

Felicia Jackson understreger, at den nye struktur ikke gælder for de kunder, der er tilmeldt en datapakke.

 – “De 100 KB gælder for de kunder, der logger på netværket via mobilen eller et USB-moden uden at have en datapakke. I disse tilfælde afregner vi minimum 100 KB, hver gang en kunde logger på netværket, ligegyldigt om det er via mobilen eller mobilt bredbånd. Efterfølgende afregnes der på 10 KB,” siger Felicia Jackson til Mobilsiden.dk.

Vilkårsændringerne betyder, at alle kunder, der er bundet til et Telia-abonnement, kan opsige aftalen og slippe ud af bindingen.

Du kan se ændringerne på Telias hjemmeside ved at klikke her.

Læs også
Telia indfører omstridt sms-gebyr
Call Me: Telias ekstra sms-gebyr ændrer ingenting
Mobilkunderne opkræves ekstra sms-gebyr
Ekspert: Sms og kvitteringer er gratis for teleselskaberne
Endnu et mobilselskab tager ekstra sms-gebyr