Sony LinkBuds: Hør musik og dine omgivelser samtidig

Med Sonys nye LinkBuds-øretelefoner kan du lytte til musik, podcasts, foretage opkald og andet og stadig være til stede i verden omkring dig.

Sony LinkBuds: Hør musik og dine omgivelser samtidig

Sony LinkBuds er et helt nyt og spændende koncept inden for trådløse in-ear-hovedtelefoner. Sony LinkBuds gør det muligt at nyde lyd i ørerne på en helt ny måde, hvor man samtidig kan følge med i, hvad der foregår i verden omkring.

Hovedtelefonerne kommer med et åbent ringdesign, der giver stor lydgennemstrømning, altså det helt modsatte af støjreduktion. Dermed kan man både kan lytte musik eller foretage opkald og være opmærksom på, hvad der sker i verden omkring. Hovedtelefonerne har desuden en meget lille pasform samt krystalklar lyd- og opkaldskvalitet.

Se også: De bedste trådløse headsets til prisen

Oplagt lyd til hjemmekontoret

LinkBuds er designet med en ringformet højttalerenhed, der er åben i midten af membranen, hvilket resulterer i lydgennemstrømning, så du tydeligt kan høre, hvad der foregår omkring dig, når du har LinkBuds i ørerne. Det unikke design gør det muligt at høre, når nogen kalder på dig eller føre en samtale med dine venner, mens du lytter til musik, lydbøger eller har onlinemøder.

Hovedtelefonerne kommer med en IPX4 vandafvisende certificering, så du ikke skal bekymre dig om vandstænk eller sved. LinkBuds har en batterilevetid på op til 5,5 timer og har yderligere 12 timer ved opladning med det medfølgende etui. 10 minutters opladning giver op til 90 minutters afspilning.

Går ikke på kompromis med lyden

Sony fortæller, at LinkBuds samtidig byder på lyd og samtaler i høj kvalitet. LinkBuds kommer med Precise Voice Pickup-teknologi, der udfører avanceret stemmesignalbehandling, der giver krystalklare opkald uden støj. Algoritmen i LinkBuds er udviklet ved hjælp af AI Machine Learning, som er baseret på mere end 500 millioner stemmeprøver, hvilket bidrager til at fjerne baggrundsstøj og gengive stemmer klart og tydeligt.

LinkBuds specialdesignede 12 mm ringformede højtalerenhed tilbyder en rig, velafbalanceret lyd. Takket være DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) vil musik blive afspillet i høj kvalitet, og med Sonys integrerede processor V1 vil alle detaljerne have minimum overstyring, hvilket resulterer i en virkelighedstro lytteoplevelse.

Med Adaptive Volume Control bliver lydstyrken automatisk tilpasset omgivelsernes støjniveau.

LinkBuds understøtter Googles Fast Pair-funktion, der gør det nemt at forbinde hovedtelefonerne med Android-enheder. Funktionen giver desuden mulighed for, at man hurtigt kan lokalisere, hvor man har efterladt dem. Med Swift Pair kan man nemt parre LinkBuds med Windows 10 og Windows 11.

Se også: Tests af hovedtelefoner

Pris og tilgængelighed på Sony LinkBuds

Sony LinkBuds bliver tilgængelige fra februar 2022 til en vejledende pris på 1.700 kroner. LinkBuds kommer i farverne grå og hvid.

Se også: Top 5 bedste true wireless headsets

Efterfølgende om emnet

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 1/9/2021 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel omkring emnet Apple opkøber streamingtjenesten Primephonic med klassisk musik – Artiklen kan læses her. Se også seneste nyt om temaet her..