Analytiker: Forvent ikke en ny iPad i 2023

Havde du håbet på at få opgraderet den gamle iPad med en spritny model i 2023, kan du godt tro om. Det tyder på, at Apple ikke har nye iPad-modeller på vej i år.

Analytiker: Forvent ikke en ny iPad i 2023

Apple har efterhånden et ganske stort udvalg af iPads, der passer til mange forskellige behov. Normalt sørger Apple for jævnligt at opdatere deres iPads med bedre og hurtigere indmad, men det kommer angiveligt ikke til at ske i år, påstår Apple-analytiker.

Læs også: Den billigste iPad – sådan finder du nyeste model

Apple har fokus på andre produkter

Skal det være en iPad Pro, iPad Air, iPad Mini eller favoritten og den billigste model, der bare hedder iPad? Der er en iPad til ethvert behov og pengepung. En iPad er typisk ikke en enhed, der skiftes ud særligt ofte – de har en lang levetid. Men har du en iPad, der trænger til en udskiftning, havde du måske håbet på en 2023-opdateret udgave med nyeste indmad? Så er der desværre dårligt nyt til dig, hvis man skal tro de seneste rygter.

Det tyder nemlig på, at Apples i år ikke vil lancere nye iPads i år. Derfor er det værd at overveje, om den gamle iPad kan holde ét år til, hvor der skulle være nyt på vej. Kan du ikke undvære en ny iPad så længe, kan du købe en af de nuværende iPad-modeller, når de er på tilbud.

I år skulle Apple nemlig have fjernet fokus fra de klassiske produkter, og i stedet satse på en ny type produkt, der introduceres til juni: Et VR/AR-headset under navnet Reality Pro.

Foldbar iPad kommer i 2024

Samtidig går der rygter om en ny type iPad, der kan komme til næste år. Her er der tale om en foldbar iPad, der vil få en meget stor skærm. Apple har angiveligt testet foldbare skærme over 20 tommer.

Se også: Test af iPads og tablets