Apple lancerer iPad mini 4: en mini på slankekur

Mens alle øjne var rettet mod Apples nye hypertablet iPad Pro, blev en ny iPad mini lanceret.

Apple lancerer iPad mini 4: en mini på slankekur

Mens Apple talt langt og bredt om deres nyeste stjernetablet, blev en ny mini iPad født. Som den fjerde i rækken af lilleput tablets fra Apple hedder den, ganske som forventet, iPad mini 4.

Den fjerde mini, blev kun nævnt i en sidebemærkning, men er alligevel interessant for den byder på et koncentrat af sidste års iPad Air 2 i et endnu mindre format.

Læs også: Apple lancerer iPad Pro på 12,9″ med tastatur og stylus

Du får altså 7,9 tommer stor retina skærm på 2048×1536 pixels og den kraftige A8X processor fra storebroren. Eneste savn i forhold til den dyrere Air 2 er kameraet, som fortsat er på 8 megapixel, men ikke får den hurtige 240 fps slow-motion funktion.

Som med iPad Air 2 vil den bevare den samme fodaftryk, mens profilen og vægten barberes væsentligt. Nu er iPad mini bare 6,1mm tynd mod tidligere 7,5mm og vægten ryger lige akkurat under de 300 gram, hvor iPad mini 3 vejede 343 gram.

iPad mini 4 vil nu afløse iPad mini 3 i sortimentet, og overtage samme prisleje med en 16, 64 og 128GB variant til henholdsvis 2.999 kroner, 3.799 kroner og 4.599 kroner.
Ønsker du at få en 4G-antenne med, skal du lægge et tusinde kroner oveni.

Apple iPad mini kan bestilles allerede nu på apples hjemmeside og fås i guld, sølv eller space grey.