Dansk iPad 2 lancering i fare?

iPad 2 blev revet ned fra hylderne i USA og er forlængst udsolgt. Det giver spekulationer om Apple vil skyde den internationale lancering.

Dansk iPad 2 lancering i fare?

Om halvanden uge kommer iPad 2 i butikkerne herhjemme. Det er i hvert fald planen. Men en analytiker spekulerer på, om Apple har enheder nok til en international lancering af tablet-computeren. For i hjemlandet USA, hvor iPad 2 kom på markedet fredag, er den allerede udsolgt.

På hjemmesiden lover Apple stadig at iPad 2 er i Danmark næste fredag.

Ifølge Brian White fra Ticonderoga Securities, der har tjekket Apples Store-butikker i New York og San Francisco i de seneste dage, kan Apple ikke fylde hylderne op med nye iPad 2 enheder.

Sidste år blev Apple tvunget til at udskyde den internationale lancering med en måned. Efterspørgslen på den første iPad var større end Apple forventede og firmaet kunne ikke levere nok enheder i hjemlandet. Sker det samme i år?

Apple har allerede meldt ud, at lanceringen i Japan er udsat på ubestemt tid. Det skyldes dog ikke mangel på enheder, men jordskælvs-katastrofen.

Ifølge planerne skal iPad 2 lanceres i ikke mindre end 25 lande – heriblandt Danmark – fredag den 25. marts. Med situationen i USA in mente, skal vi nok ikke forvente uanede mængder af iPad 2 på hylderne herhjemme.