Lenovos nye 2-i-1 er både en smartphone og en tablet

Det er lykkedes for Lenovo at forene både tablet og smartphone i n og samme enhed. Tricket ligger i det foldbare display.

Lenovos nye 2-i-1 er både en smartphone og en tablet

Tablets og smartphones er to tilsyneladende uforenelige størrelser. Tablets kræver et stort display, hvilket naturligvis banlyser dem fra at kunne være i lommen.

I sin nyeste, vel at mærke fungerende, prototype er det dog lykkedes for Lenovo at få de to enheder til at mødes ved at klemme et foldbart display ned i et lommevenligt format.

Tabletten, som blev fremvist ved årets Lenovo Tech World messe, byder derfor på et 7,8 tommer stort display med 1.920 x 1.440 pixels som ved et snuptag kan foldes til en mobil med 5,5 display.

Du skal dog ikke regne med at kunne erhverve herligheden foreløbigt, da enheden fortsat er på prototype stadiet. I selve enheden finder du også kun en Snapdragon 800 processor fra 2013 – en aldrende sag til at afvikle Android 7.0 Nougat.

Se også:  Samsungs foldbare smartphone kan snart få debut

Andre producenter som Samsung og Oppo arbejder for tiden også på at udvikle lignende løsninger. Den fuldt ud virksomme prototype fra Lenovo er dog den første af sin slags, og softwaren synes allerede nu ud til at være i stand til at kunne skifte fra den en tilstand til den anden uden problemer.

Se den revolutionære tablet i aktion herunder: