Ny billig iPad lanceres sammen med M2-iPad Pro i oktober

Noget tyder på, at vi får en billigere iPad med større skærm fra Apple - den kan blive lanceret sammen med nye Mac-laptops med M2-processor til oktober.

Ny billig iPad lanceres sammen med M2-iPad Pro i oktober

Tidligere på måneden hørte vi rygter om, at iPadOS 16 først lanceres en måned senere end iOS 16, nemlig i oktober måned. I den forbindelse blev der spekuleret i, at det kan betyde lancering af nye iPads fra Apples side ved et særligt event i oktober og ikke samtidig med iPhone 14-lanceringen, som forventes at løbe af stablen i september.

Se også: Guide til de bedste iPad

Ny billigere iPad med større skærm

Et nyt rygte fra Sydkorea bekræfter nu netop den teori og hævder, at der kommer en ny billig iPad sammen med M2 iPad Pro i oktober, nærmere bestemt i slutningen af måneden.

Den nye billige entry-level iPad skal tage over efter iPad 10.2 (2021) og siges at være en smule tyndere end forgængeren med ”flad ramme” og kameraet til højre.

Skærmen skal også være større, den skal have USB-C port, men intet jackstik til kablede høretelefoner. Chippen, der skal få det hele til at køre, bliver A14 Bionic med understøttelse af 5G.

Se også: Priser på tablets

Lanceres senere på året

Visse af disse specifikationer har vi hørt om i månedsvis, men ny ser det rent faktisk ud til, at Apple lægger al fokus på iPhones (og formentlig Apple Watch) ved eventet i september, mens de kommende tablets altså får et eget event og præsentation, eventuelt sammen med nye Mac-computere.