Nye iPads kan få dansk debut 24. oktober

Det ser ud til, at Apple er ved at gøre klar til at sælge sine nye iPads, og 24. oktober er et godt bud på salgsstart

Nye iPads kan få dansk debut 24. oktober

Der er ikke mange, der er i tvivl om, at når Apple i morgen holder endnu et presse-event, så kommer der nye iPads frem. Vi har allerede tænkt lidt over, hvad vi kan forvente, og vi regner med 2 nye iPads på menuen. Apple ser nu også ud til at geare op til at starte salget i USA.

En kilde fortæller til MacRumors, at Apple er ved at få fløjet enheder ind i USA i stort antal, uden dog at nævne specifikke modeller. Det vil dog ikke være mærkeligt, hvis det netop er nye iPads, enten Air eller Mini, der er på vej til butikkernes lagre.

Læs også: Apple-event på torsdag – Det forventer vi

Timingen ser også ud til at følge Apples mønster rimelig godt. Sidste år annoncerede Apple iPad Air og iPad Mini Retina den 22. oktober, og salget startede så 2 fredage efter 1. november – Mini Retina blev dog forsinket.

Med en præsentation den 16., som altså er en torsdag, så vil fredag nummer 2 efter præsentationen i år blive den 24. oktober. Det vil også give Apple mulighed for at måle salget over en åbningsweekend. Det er selvfølgelig ikke skrevet i sten, men det er dog et rimeligt bud.