Redmi Pad: Billig allround tablet til underholdning og videochat

Redmi Pad har stor skærm og den første tablet i verden til at modtage SGS-certificering, der beskytter øjnene. Se funktioner og pris.

Redmi Pad: Billig allround tablet til underholdning og videochat

Redmi Pad har, forklarede Xiaomi ved lanceringen af den nye tablet i går, en ”medrivende audiovisuel oplevelse”. Det takket være fire højttalere udstyret med Dolby Atmos og en 90 Hz opdateringsfrekvens af skærmen.

Skærmen er næsten 11 tommer stor, 10,61 tommer for at være helt præcis. Rammen rundt om skærmen er i metal

Beskytter øjnene mod træthed

Det er den første tablet i verden til at modtage SGS-certificering, der beskytter øjnene, så de ikke bliver helt så trætte som ellers, selvom man kigger meget på skærmen.

Derudover er Redmi Pad blevet blåstemplet med low light-certificering af TÜV Rheinland, hvilket også beskytter øjnene, selv når du binge-watcher.

redmi pad 3

Se også: De bedste Android-tablets

Kameraet holder dig midt i billedet under videochat

Redmi Pad har et 8 megapixel frontkamera med FocusFrame-teknologi, der sikrer, at den er korrekt indstillet til gruppe-videoopkald, så ingen udelades.

Kameraet er også med til at sikre, at man selv er placeret midt på skærmen under videoopkald – kameraet er nemlig placeret midt på den ene lang side.

Batteriet er på 8.000 mAh og kan oplades med 18W. Opladeren følger med i æsken. Batteriet skulle række til 16 timers brug. Om det også rækker til 16 timers videoafspilning og videostreaming virker dog ikke realistisk.

Se også: De bedste tablets til billig penge

Pris på Redmi Pad

Redmi Pad er til salg fra små 3.000 kroner og oplyses at være tilgængelig i dag. Vi kan dog endnu ikke se den til salg hos Xiaomi.

Ind til videre er prisen kun offentliggjort i euro, 279 euro. En dansk pris kan være omkring 2.500 kroner.