Toys’R’Us sagsøgt på grund af børnetablet

En konkurrerende tablet-producent går rettens vej i forsøget på at stoppe den nye børnetablet fra Toys'R'Us.

Toys’R’Us sagsøgt på grund af børnetablet

For nylig præsenterede legetøjsgiganten Toys’R’Us en ny – og egenproduceret – tablet rettet imod børn.

Det er planen, at salget af den såkaldte Tabeo-tablet skal skydes i gang i USA om fire uger, men det forsøger en konkurrerende børnetablet-producent nu at forhindre med et søgsmål, skriver reuters.com.

Firmaet Fuhu Inc, som står bag den børnevenlige Nabi-tablet, mener således, at Toys’R’Us har stjålet produkthemmeligheder.

I oktober 2011 indgik de to firmaer en aftale, som gjorde Toys’R’Us til eneforhandler af Nabi. Ifølge Fuhu Inc markedsførte Toys’R’Us stort set ikke produktet og bestilte overraskende få eksemplarer til butikkerne.

Aftalen blev afsluttet i januar, og anklagen fra Fuhu Inc lyder nu, at Toys’R’Us tog Nabi ind i sortimentet for at blive klogere på at udvikle egen børnetablet.

En talskvinde fra Toys’R’Us har afvist at kommentere på sagen over for reuters.com, da firmaet endnu ikke har haft mulighed for at læse anklagerne igennem.

Læs også:
Tablet fra Toys’R’Us – ikke til Danmark

Redaktionen har mere til sagen

Der blev stadig hvisket i krogene. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 24/9/2012 fik historien nye ben at gå på med sagen Bruger: Kurio-tablet er en katastrofe – Historien kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..