TDC: Desire HD-kunder kan returnere telefonen

TDC giver nu alle, der har købt en Desire HD under falske forudsætninger, mulighed for at aflevere telefonen tilbage. Det er vores egen fejl, erkender TDC.

TDC: Desire HD-kunder kan returnere telefonen

Mobilsiden.dk har påpeget, at der både i Danmark og udlandet er stor forvirring om skærm-typen på topmodellen HTC Desire HD.

En række kunder har købt mobilen ud fra falske forudsætninger, da blandt andet TDC og Elgiganten har fået forkert fat i specifikationerne. I webshoppen fremgik det, at Desire HD havde en Super LCD skærm. Men i virkeligheden er der tale den noget dårligere LCD-type.

TDC er erkender nu fejlen, og giver alle, der har købt en Desire HD hos dem mulighed for at returnere mobilen, og få pengene tilbage.

Kunderne vil stadig skulle betale for det forbrug der har været indtil nu, men vil bliver befriet for al binding.

TDC tager ansvaret

Selvom teleekspert fra Netplan, Torben Rune mener, at det er HTCs ansvar, at deres forhandlere videregiver rigtig information om deres produkter, påtager TDCs sig det fulde ansvar.

-“Det er vores egen skyld, at fejlen er opstået,” siger kommunikationsansvarlig Rune Fick Hansen fra TDC.

Fejlen er rettet på TDCs hjemmeside.

Læs også:
Jurist: HTC som udgangspunkt uden ansvar
– Ekspert: HTC vildleder om Desire HD

Efterfølgende om sagen

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden har bragt sagen videre. 6/1/2011 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med nyheden; TDC gav mobiler væk ved fejl – kræver dem igen – Artiklen kan du læse her. Se også seneste nyt om temaet her.