Samsung investerer 204 milliarder $ i telekommunikation og robotteknologi

Samsung vil investere 205 mia. dollars i halvleder- og telekommunikationsenheder samt AI og robotteknologi inden 2023.

Samsung investerer 204 milliarder $ i telekommunikation og robotteknologi

Samsung har netop meddelt, de finder den helt store pengepung fra de næset par år. De vil således investere 205 milliarder dollars (240 billioner won) i sine halvleder-, biofarmaceutiske og telekommunikationsenheder i løbet af de næste tre år for at styrke sin globale tilstedeværelse og føre an i nye industrier såsom næste generation af telekommunikation og robotteknologi.

Samsung vil styrke sig på telekommunikation og robotteknologi

Samsung har afsat 154,3 mia. dollars (180 billioner won) til hjemmemarkedet og forventer at skabe 40.000 nye arbejdspladser inden 2023 gennem investeringen. De øvrige cirka 50 milliarder dollars vil så gå til udenlandske investeringer.

Samsungs seneste investering vil ifølge selskabets erklæring blive anvendt til halvleder-, biofarmaceutiske produkter og næste generation af telekommunikationsenheder.

Samsung Electronics planlægger at udvikle avanceret procesteknologi og udvide forretningen med kunstig intelligens (AI) og datacentre for sine systemhalvledere. Samtidig vil selskabet fokusere på opdateret teknologi såsom EUV-baseret sub14-nanometer DRAM og over 200-lags V-NAND-produkter til hukommelsesforretningen.

Se også: De laveste priser på Samsung telefoner

Vil finde nye anvendelsesområder for AI og robotteknologi

Sydkoreas største konglomerat vil også støtte sin igangværende forskning og udvikling inden for nye teknologier og nye anvendelser på områder som AI og robotteknologi.

Det vil ske sammen med næste generations OLED, quantum-dot display og udvikling af batterier med høj energitæthed.

Se også: Nyheder om Samsung

Mere om emnet

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Lasse Olsen kunne ikke lade være. d. 18/8/2021 fulgte vi historien op med en artikel omkring Qualcomm introducerer drone med 5G og kunstig intelligensKlik her for at åbne artiklen.. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.