CBB advarer mod falsk Tesla Model 3 konkurrence

Hvis du modtager en mail med CBB som afsender, hvor du kan vinde en Tesla Model 3 til 400.000 kroner, så slet den straks, advarer CBB.

CBB advarer mod falsk Tesla Model 3 konkurrence

Internettet er kilde til mange dejlige ting og muligheder, men det bliver desværre også hærget af kriminelle. En af de metoder, som IT-kriminelle prøver at narre private informationer ud af folk på, er via falske konkurrencer. Den metode har lige nu ramt CBB.

Falsk konkurrence om Tesla Model 3 i CBBs navn

CBB skriver på deres Facebook-side, at der lige nu desværre er en spam e-mail i omløb, som ser ud som om, at den kommer fra CBB. “Det gør den ikke og vi anbefaler, at du sletter mailen”, lyder det fra CBB.

Mailen handler om, at man kan deltage i konkurrencen om en Tesla Model 3. Med en vejledende pris på små 400.000 kroner er det en noget anderledes præmie end normalt. Typisk kan man vinde en mobiltelefon til 7-8.000 kroner, når teleselskaberne stiller en præmie på højkant. Ikke en bil til 400.000 kroner.

Se også: Sammenlign priser på tech produkter

Slet straks mailen

I mailen opfordres man til at “Klikke Her”, hvis man ønsker at deltage i konkurrence. Det skal man lade være med, da det link formentlig er ondsindet.

Se også: Nyheder om teleselskaber