Mobilpriser.dk: Her er årets Top 25

Her er de mest populære smartphones på mobilpriser igennem 2017

Mobilpriser.dk: Her er årets Top 25

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mobilsiden.dk’s prissøgetjeneste Mobilpriser.dk er stedet, hvor du kan finde de skarpeste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger på mobilpriser giver samtidig et indblik i, hvilke telefoner der har været mest eftertragtede igennem 2017.

Se også:  Mobilsidens læsere: Her er årets mobil 2017

De mange søgninger samles nu her i en top 25 over årets mest populære smartphones. Herunder kan du se, hvilke telefoner og mobilmærker der har hittet igennem 2017:

Top 25 mobilpriser
Foto: Mobilpriser.dk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Har du fulgt med i de månedlige opgørelser her på mobilsiden.dk, kommer det næppe som nogen overraskelse at Apple har domineret i toppen af hitparaden. De tre podiepladser går derfor til Apples iPhone 7, iPhone SE og iPhone 6S. Det overrasker dog, at ingen af Apples smartphones fra efteråret formår at finde plads i top 10.

Samsung er også stærkt repræsenteret i top 25 med otte modeller i hitparaden – lige så mange som Apple. Her gør Huawei også en god figur med fem modeller, mens det bliver en enkel plads til henholdsvis Google, OnePlus, Nokia og Sony.

Galaxy S8 bliver årets mest populære smartphone fra Samsung, efterfulgt af Galaxy s7 Edge. Begge telefoner er kåret som årets mobil hos mobilsiden.dk for henholdsvis 2017 og 2016.

Sidste overraskelse på listen er Nokias billige comeback-telefon, den nyfortolkede 3310’er som er den første ikke-smartphone på mobilprisers.

Se også:  Vi har testet den nye Nokia 3310 (2017)

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni