Musiktjenesten WiMP er nu TIDAL hos Telenor

Musiktjenesten WiMP, som Telenor distribuerer i Danmark, skifter navnet og softwaren ud med TIDAL, men beholder prisen og musikkataloget.

Musiktjenesten WiMP er nu TIDAL hos Telenor

Hvis du som Telenor-kunde eller bare som almindelig kunde benytter muligheden for at abonnere på musiktjenesten, WiMP, skal du nu til at vænne dig til at kalde musiktjenesten for TIDAL og tage en ny applikation i brug. Det skriver Telenor i en pressemeddelelse.

WiMP går nemlig sammen med den eksisterende musiktjeneste, TIDAL, som er kendt for at tilbyde et abonnement med ukomprimeret musik i FLAC-formatet og som har musikeren Jay-Z som hovedmanden bag relanceringen.

TIDAL er også den internationale udgave af netop WiMP, som nu bliver samlet til én og samme tjeneste.

Læs også: TIDAL – musiktjenesten er nu i Danmark

Som eksisterende kunde skal du fortsat betale samme månedlige beløb på 79 kroner, lige som det også er fuldstændig samme musikkatalog på 25 millioner sange, der vil være at finde i TIDAL.

TIDAL byder også på en både dansk og international musikredaktion som med WiMP. Her vil de grave nye og gamle albums og afspilningslister frem fra det store musikkatalog til dig.

Læs også: Jay-Z bliver ejer af WiMP

”Vi er stolte over at have bidraget at udvikle musikstreaming-markedet i Danmark, siden vi lancerede WiMP i 2010. Nu tager vi næste skridt med et nyt, stærkt brand. Folkene bag TIDAL har store ambitioner for at udvikle dét, der formentlig allerede er Danmarks fedeste tjeneste til musikstreaming, og det er en klar styrke i forhold til andre musiktjenester, at TIDAL kører videre med den danske musikredaktion, som WiMP-kunderne har været rigtig glade for,” siger Kåre Carlsen, Head of Digital Services i Telenor.

Tidal
Sådan ser TIDAL ud til OS X, iOS og Android.

Sådan fungerer skiftet til TIDAL

Skiftet fra WiMP til TIDAL fungerer således, at du blot skal bruge dit sædvanlige login fra WiMP, hvor dine eksisterende afspilningslister og albums allerede ligger klar.

Du kan fortsat logge ind på WiMP, men kun indtil udgangen af året. Ved at skifte over til TIDAL med det samme får du de seneste opdateringer til musiktjenesten, som der ikke kommer flere af til WiMP, fortæller Telenor.

Læs også: Har du behov for hi-fi-lyd? Tag testen her

Du kan downloade TIDAL til både Android i Google Play, iOS i App Store og til Mac og Windows på TIDALs hjemmeside og tage musiktjenesten i brug i den nye forklædning.

Selv om du ikke er Telenor-kunde, kan du sagtens abonnere på TIDAL. Det koster blot 99 kroner om måneden i stedet for 79 gennem Telenor, hvor der også medfølger en måneds gratis prøveperiode.