Nu kan OiSTER-kunder sende mobildata til hinanden

Er du løbet tør for mobildata? Med Gi' en GiGA kan en ven eller et familiemedlem med OiSTER sende 1 GB mobildata til dig helt gratis på MobilePay-facon.

Nu kan OiSTER-kunder sende mobildata til hinanden

Du har formentlig prøvet det før. Det er alt for tidligt på måneden, og du har opbrugt al mobildata i dit abonnement. Og i en tid hvor vi bruger mobilen som aldrig før, kan det være ganske frustrerende at skulle gå på jagt efter Wi-Fi og gå uden mobildata indtil månedsskiftet.

Læs også: 3 og OiSTER kaprer 37.000 nye kunder

Det problem har 3’s lavpristeleselskab, OiSTER, nu fundet en simpel løsning på. Den går under navnet Gi’ en GiGA og er en ny funktion i OiSTERs selvbetjening, der lader kunder dele ud af deres mobildata til andre OiSTER-kunder. Gi’ en GiGA-siden på OiSTERs hjemmeside er udformet meget ligesom MobilePay.

Send 1 GB mobildata ved at swipe til højre

Hvis du vil hjælpe en bekendt eller et familiemedlem med 1 GB data sidst på måneden, skal du blot logge ind på selvbetjening her. Herefter skal du indtaste vedkommendes telefonnummer, hvortil du har mulighed for at skrive en kort besked i ’dataoverførslen’ på maks. 30 tegn. Ligesom du er vant til i MobilePay, overfører du dataet ved at swipe til højre nederst på siden.

Straks har modtageren fået den 1 GB data, som er blevet overført – og det er oven i købet ganske gratis. Der er dog ikke mulighed for at angive, hvor meget data du vil sende. En overførsel består altid af 1 GB mobildata. Samtidig kan du maks. overføre data til andre OiSTER-kunde 3 gange i løbet af en måned. Til gengæld er der ingen grænse for, hvor mange gange man kan modtage mobildata. Afsenderen af data skal være opmærksom på, at der skal være mindst 2 GB data til rådighed, før man kan dele ud af det.

OiSTER oplyser også, at du kun kan bruge den modtagne mobildata i Danmark. Du kan altså ikke få ekstra EU-data gennem denne ordning. Ligeså er det heller ikke muligt at overføre data til bredbåndsabonnementer og OiSTER Basic-abonnementet.