Samsung Galaxy Note 10 får 5G

Det amerikanske teleselskab Verizon bekræfter Samsungs kommende stylus-udstyrede flagskib får 5G.

Samsung Galaxy Note 10 får 5G

Det ser ud til at Samsung for alvor kaster sig ud i 5G-udstyrede mobiltelefoner. Allerede med lanceringen af Galaxy S10 viste koreanerne en udgave med 5G frem, men den lader endnu vente på sig. Samsung Galaxy Note 10 kunne dog stadig blive den første 5G-mobiltelefon fra Samsung til at blive solgt i Danmark.

Verizons administrerende direktør, Hans Vestberg, har bekræftet dette til selskabets kvartalsregnskab:

“The Note and the Galaxy coming this year will both have 5G,”

Det er tidligere blevet rygtet, at Galaxy Note 10 kommer i flere udgaver, men her er der udelukkende skrevet om størrelsesforskelle. Men det betyder dermed ikke at der, ligesom med Galaxy S10, kommer en mindre udgave med 4G og en større med 5G. Samsung Galaxy S10+ har en skærm på 6,4 tommer, mens Galaxy S10 5G-udgaven nemlig har en 6,7 tommer skærm.

samsung galaxy note 9
Samsung Galaxy Note 9. Samsung har slet ikke opgivet stylus til mobiltelefoner. Vi forventer en efterfølger til august, med en endnu større skærm. Foto: Mobilsiden.dk

S-Pen udstyret monstermobil

Samsung Galaxy Note 10 ser ud til at blive lidt af et heftigt stykke mobiltelefon. Udover nyheden om 5G, så skulle Note 10 også byde på et nyudviklet firedobbelt kamera, som udover den primære kameralinse byder på felefotolinse, ultra vidvinkel og en Time of Flight sensor. Meget lig Huaweis P30 Pro.

Der går også rygter om et spritnyt Exynos chipsæt til Note 10, men det rygte er vi ikke helt så sikre på. Samsung Galaxy S9 og Galaxy Note 9 havde præcis samme chipsæt, så vi gætter på Note 10 i Danmark kommer med Exynos 9820. 

Samsung har også taget patent på et indbygget kamera i en stylus. Men om det er noget vi kommer til at se i Note 10 er også usikkert.

Skærmen på Samsung Galaxy Note 10 tager et ryk op fra Note 9. Note 9 bød på en 6,4 tommer Super AMOLED skærm, men Note 10 siges at have en 6,7 tommer Dynamic AMOLED skærm.

Samsungs efterhånden legendariske stylus-mobiltelefon regnes med at blive lanceret i august måned.

Læs også: Derfor er skærmen på Samsung Galaxy Fold udsat

Sagen er ikke slut

Temaet er stadig relevant. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 11/4/2019 blev bolden spillet videre med en artikel der drejer sig om Tip: Nu kan du gøre din Google-konto mere sikkerKlik her og læs videre.. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Mobiltelefon..